Rigtig madlavningsbog - Carlos Rios
Beskrivelse
Bogen Real Food Cooking af Ediciones Paidós er en bog skrevet af Carlos Ríos i samarbejde med David Guibert. I denne bog vil forfatteren forklare os, hvad spisemønstrene for en realfooder er, hvilke ændringer de bør indføre i deres liv for at lave en overgang fra at indtage usunde produkter til sunde produkter, og hvilke myter om realfooder- madlavning de bør forvise. Det vil også vise os de kulinariske teknikker, som vi bør bruge til at lave mad sundt, hvilke grundlæggende redskaber vi bør vide, og hvad vores spisekammer altid skal indeholde for at følge en sund og afbalanceret kost. I en anden del præsenterer bogen mere end 100 upublicerede opskrifter, der inkluderer salater, supper, bælgfrugter, korn, æg, kød og fisk, brød og saucer. Alle med råd og ernæringsmæssige oplysninger.
Bogsprog: Spansk.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.