Økologisk kakaosmør
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Terpenic kakaosmør er meget velegnet til tør og revnet hud, forhindrer hudirritation og letter regenerering. Det bruges som ingrediens i anti-rynkecremer, læbepomader, hudbalsamer, lotioner, kropscremer og i produkter til at reducere forekomsten af strækmærker.
Egenskaber og fordele ved Økologisk kakaosmør
Kakaosmør er fast i konsistensen op til 32ºC, over hvilket vi opnår en cremet konsistens. Kakaosmør består hovedsageligt af triglycerider (ca. 94%) med små mængder diglycerider (ca. 4%) og monoglycerider (<1,3%). Den omtrentlige koncentration af fedtsyrer i kakaosmør: 38,1% oliesyre, 35,4% stearinsyre og 24,4% palmitinsyre. Noget linolsyre kan være til stede i ca. 2 %.
Hvordan anvender man Økologisk kakaosmør?
Det anbefales at smelte ved kropstemperatur og efterlade huden blød. Den er meget velegnet til tør og revnet hud, forhindrer hudirritation og letter dens regenerering. Det bruges som ingrediens i anti-rynkecremer, læbepomader, hudbalsamer, lotioner, kropscremer og i produkter til at reducere forekomsten af strækmærker. Dets brug anbefales også som en reduktion af rynkedannelse i øjets kredsløb. Ved fremstilling af naturlige sæber bruges det som smøremiddel.
Sammensætning af Økologisk kakaosmør
Kakao, Kakaofrøsmør.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.