Kombu royal Frankrig
Produktværdier
-
Fremstillet i frankrig
-
Økocert
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kombu royal France deKhadi bevarer et særligt cremet kød af fisk tilberedt i ovnen eller dampet. På grund af dets naturlige sukkerindhold er smagen let sød. Det er en uforlignelig stor brunalge til fremstilling af papilloter som erstatning for alufolie eller pergamentpapir. Det forsyner fisk eller kød med sine mineralske salte. Denne alge er rig på protein.
Egenskaber og fordele ved Kombu royal Frankrig
Tilføj til kogevandet af bælgfrugter, det reducerer tilberedningstiden, blødgør kornene og forbedrer smagen af fødevarer takket være dens glutaminsyre.
Hvordan tager man Kombu royal Frankrig?
Det anbefales at udbløde hele eller afskåret algeplade i 10 minutter. Dræn, smag til og rul stramt. Læg papilloterne i et ovnfast fad og hæld lidt opblødningsvand i. Kogning i 20 minutter.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr
Lagringsbetingelser
Opbevares på et tørt, køligt sted, fuldstændig beskyttet mod lys.
Sammensætning af Kombu royal Frankrig
Royal kombu.
Næringsoplysninger
-
For 1 Gram
-
Energisk værdi217 Kcal
-
Lipid fedt1.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater25.5 G
-
Proteiner11.7 G
-
Salt8.9 G
-
Kombu ægte øko100 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.