Colostrum Lactoferrin
Beskrivelse
Kal Colostrum Lactoferrin er den første form for modermælk produceret af køer opdrættet i New Zealand, ved hjælp af metoder i overensstemmelse med HACCP-standarden (Hazard Analysis Critical Control Point). HACCP-standarden er en metode til at kontrollere fødevaresikkerheden, hvis formål er at forebygge, eliminere eller maksimalt reducere enhver biologisk, kemisk og fysisk fare.
Egenskaber og fordele ved Colostrum Lactoferrin
Lactoferrin, et glykoprotein, er en af de mest aktive bestanddele af råmælk. Lactoferinet i disse kapsler produceres af køer opdrættet i Australien og New Zealand. Denne kraftfulde kombination er forstærket med beta glucan for at udgøre dette enestående produkt.
Hvordan tager man Colostrum Lactoferrin?
Det anbefales at tage med et glas vand uden for et måltid.
Forholdsregler
Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Holde utilgængeligt for børn. Kosttilskud er ikke en erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.
Lagringsbetingelser
Opbevares omhyggeligt lukket på et køligt sted, beskyttet mod fugt.
Sammensætning af Colostrum Lactoferrin
Råmælk (giver 20% immunoglobuliner) (500 mg) inklusive Calcium (14,5 mg), Lactofferin (100 mg), Beta glucan (1,3/1,6) (fra gærcellemembraner 5 mg), Gelatine (kapsel): Fyldemiddel: cellulose, Antiklumpningsmidler: Magnesiumstearat og Silica, Crosscarmellose, Natrium.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.