Glutamin
Produktværdier
-
Uden farvestoffer
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Ingen sødemidler
Beskrivelse
L-Glutamin er den mest udbredte aminosyre i alt muskel-skeletvæv, det beskytter muskelmassen og fremmer elimineringen af ammonium.
Egenskaber og fordele ved Glutamin
L-Glutamin repræsenterer mere end 60 % af puljen af aminosyrer, der findes i tværstribede muskler, og dets funktion er at bevare muskelvæv i situationer med "stress" eller højintensiv træning.
Tilskud med L-Glutamin forbedrer effektiviteten af aerobe energibaner, fremmer genopretningen af muskel- og leverglykogen.
Hvordan tager man Glutamin?
Det anbefales at tage L-Glutamin i perioder, hvor dets fald er muligt på grund af intensiteten og varigheden af den øvede træning.
Tag i perioder med stor muskelsvind, opdelt i tre doser; før og efter træning og før du sover.
Sammensætning af Glutamin
L-glutamin (100%).
Næringsoplysninger
-
For 500 Gram
-
Energisk værdi1633 Kj
-
Proteiner97.3 G
-
L-glutamin100 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.