L-Histidin HCI
Produktværdier
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Uden gær
-
Uden mælk
Beskrivelse
Lamberts L-Histidin HCL er i fri form, klar til at blive absorberet af kroppen uden at skulle nedbrydes af fordøjelsesenzymer. Aminosyrer bruges af kroppen til at opbygge proteiner. Proteiner er essentielle for dannelsen af celler og er også forbundet med den biokemiske struktur af hormoner, enzymer, neurotransmittere og antistoffer.
Egenskaber og fordele ved L-Histidin HCI
Histidin bruges af kroppen til at lave proteiner og også som forløber for neurotransmitteren histamin, som frigives af kroppen under allergiske reaktioner. Histidin er involveret i reguleringen og udnyttelsen af flere essentielle mineraler i kroppen, herunder zink, kobber, mangan og jern. Aminosyrer er klassificeret som essentielle eller ikke-essentielle. Essentielle aminosyrer kan ikke syntetiseres i kroppen og skal opnås gennem kosten, mens ikke-essentielle aminosyrer, selvom de er meget vigtige for sundheden, kan syntetiseres i kroppen og derfor ikke klassificeres som "essentielle." LAMBERTS® aminosyrer præsenteres i "fri form", det vil sige, at de er klar til at blive absorberet og brugt af kroppen (de behøver ikke at blive fordøjet).
Hvordan tager man L-Histidin HCI?
Det er at foretrække at tage aminosyrer med frugtjuice eller vand frem for med mælk. Aminosyrer optages bedst, hvis de tages ½ time før ethvert måltid eller før sengetid.
Forholdsregler
Dette produkt anbefales ikke til børn, voksende unge.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, beskyttet mod lys og utilgængeligt for små børn.
Sammensætning af L-Histidin HCI
L-Histidin HCL, Overtræksmiddel: bovin gelatine, Antiklumpningsmidler: magnesiumstearat og siliciumdioxid.
Til 1 kapsel:
L-Histidin HCL (500 mg).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.