Lactoferrin 300 mg
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen kunstige farver
-
Ingen kunstige smagsstoffer
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Uden gær
Beskrivelse
Lactoferrin er et multifunktionelt kropsprotein. Dens navn er sammensat af lacto, det vil sige mælk, fordi det var i komælk, hvor dette protein blev påvist for første gang. Ferrin refererer til jern, fordi lactoferrin har den egenskab, at det klæber til det og transporterer det.
Egenskaber og fordele ved Lactoferrin 300 mg
Lactoferrin forekommer i slimhinder, tårevæske, spyt, galde, bugspytkirtelsaft, urin og slim i næsehulen, luftvejene og mave-tarmkanalen.
Mennesker får lactoferrin i store mængder lige efter fødslen ved at drikke råmælk og modermælk. Selvom vores krop producerer lactoferrin på egen hånd, får vi det aldrig i så høj en dosis, som vi gjorde tidligt i vores liv. Faktisk kan en vestlig livsstil med en kost indeholdende mange højt forarbejdede fødevarer, med meget stress (kronisk) og eksponering for alle typer toksiner og patogener (miljø) påvirke ens egne laktoferrinreserver negativt.
Hvordan tager man Lactoferrin 300 mg?
Det anbefales at tage 1 kapsel én gang dagligt under eller umiddelbart efter måltider. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.
Forholdsregler
Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en afbalanceret kost.
Lagringsbetingelser
Opbevares tørt ved stuetemperatur.
Sammensætning af Lactoferrin 300 mg
Lactoferrin (mælk), fyldstof (mikrokrystallinsk cellulose (cellulosegel)), Kapselvæg (cellulose (HPMC), Gellangummi), Risekstrakt.
Til 1 kapsel:
Lactoferrin (300 mg).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.