Resveratrol
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Resveratrol (også kendt som trans-resveratrol eller 3,4',5-trihydroxysestilbene) er et naturligt phytoalexin, der findes i huden på røde druer, jordnødder, blåbær og nogle andre bær.
Egenskaber og fordele ved Resveratrol
Resveratrol er anerkendt for dets gavnlige virkninger, blandt andet på koronar sundhed, blodsukkerkontrol, knoglesundhed og hukommelse. Derfor er resveratrol meget brugt som en nøgleingrediens til at fremme aldring.
Resveratrol er en kraftig antioxidant produceret af nogle planter som reaktion på stress, skade eller ultraviolet (UV) bestråling.
Hvordan tager man Resveratrol?
En eller to doser x 5 ml anbefales direkte i et glas vand eller juice, eller efter anbefaling fra sundhedspersonalet. Det anbefales at starte med en dosis på 5 ml, og hvis den ønskede effekt ikke opnås, øges til 5 ml to gange dagligt.
Forholdsregler
Ifølge nogle undersøgelser ser resveratrol ud til at have blodpladehæmmende eller antikoagulerende virkning. Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet og spises inden for to måneder. Ryst før brug. Det anbefales at tage det på tom mave for optimal optagelse, hvis du tager det sammen med mad er det bedre før måltider.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Sammensætning af Resveratrol
Vand, Emulgator: trans-resveratrol solsikkelecithin (fra Fallopia japonica), Fugtighedsbevarende middel: glycerol, Ethanol <5,3% vol., Surhedsregulerende middel: citronsyre, Konserveringsmiddel: kaliumsorbat, Antioxidant: E-vitamin (som d-alfa tocopherol). Alk.: <5,3% vol.
For 5 ml:
Trans-Resveratrol (200 mg)
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.