Lactase
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Disse laktasedråber indeholder enzymet flydende laktase, som hjælper med at nedbryde laktose. Ideel til laktosefri madlavning og bagning i tilfælde af laktoseintolerance
Egenskaber og fordele ved Lactase
Med disse laktasedråber kan du lave dine egne laktosefri flydende mejeriprodukter (slik). Tænk mælk, chokolademælk, flødeskum, madlavningsfløde og mascarpone. Ved at tilsætte dråberne til disse mejeriprodukter kan du fx lave mad og bage uden laktose.
Hvordan tager man Lactase?
Det anbefales at tilsætte 5 dråber til 1 liter mælk eller andet ikke-syreholdigt (surt) flydende mejeriprodukt. Rør godt rundt og lad det stå i køleskabet i 24 timer. Mindst 80 % af laktosen vil være blevet nedbrudt på dette tidspunkt. Tilføj flere dråber for at opnå en højere konverteringsrate.
Vil du bruge produktet med det samme uden at vente? Tilsæt derefter 5 til 10 dråber pr. 120 ml mejeriprodukt. Må ikke anvendes i sure/sure mejeriprodukter som yoghurt og kærnemælk.
Sammensætning af Lactase
For 10 dråber:
Lactase (1500 NLU/ 0,25 mg), konserveringsmiddel (glycerin), vand.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.