Sort peber æterisk olie
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økologisk
Beskrivelse
Marnys sort peber æterisk olie opnået ved dampdestillation af frøene.
Egenskaber og fordele ved Sort peber æterisk olie
Den tilhører familien Piperacea, det er en klatrende art, der kan blive mere end 4 m. Oprindeligt fra Indien, er det meget brugt til at modvirke smagen af fermenterede fødevarer. Den blev introduceret til Europa af Alexander den Store, hvor den arabiske civilisation kontrollerede sin handel indtil det byzantinske imperiums fald, hvor Venedig blev nervecentret for handelen med arter. Dens høje værdi motiverede søgningen efter andre handelsruter.
Den æteriske olie af sort peber er krydret, stærk og skarp. Minder svagt om nellikeolie, men meget mere raffineret. Den kan variere i farve fra lys rav til gulgrøn og har en vandig viskositet. Det er en formidabel ingrediens til at krydre kulinariske tilberedninger og samtidig være i stand til at reducere brugen af salt i dem.
Hvordan tager man Sort peber æterisk olie?
Det anbefales altid at tage fortyndet, 1-2 dråber, i 250 g mad (juice, infusion, salat,...). Max 1 gang om dagen.
Sammensætning af Sort peber æterisk olie
Sort peber æterisk olie.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.