økologisk maca
Produktværdier
-
Økologisk
-
Halal
-
Bio-øko
Beskrivelse
Lepidium meyenii er en robust flerårig plante, dyrket i Andesbjergene, det er en af de planter, der bedst tåler høje temperaturer. Området, hvor vores maca høstes, er en ugæstfri region i Andesbjergene med intenst sollys, voldsomme vinde og omgivende temperaturer under nul.
Egenskaber og fordele ved økologisk maca
Næringsværdien af den tørrede maca-rod er høj, den ligner korn såsom majs, ris og hvede, der indeholder 59 % kulhydrater, 10 % proteiner, 8 % fibre og 2,2 % lipider. Viden om maca er vokset i den seneste tid, hovedsageligt på grund af dets effekter på at øge energien.
Hvordan tager man økologisk maca?
Det anbefales at tage en kapsel om dagen, medmindre det er specifikt rådet af en kostvejleder.
Sammensætning af økologisk maca
Til 1 kapsel:
Maca (500 mg), Steareth-2, Hydrolyseret Elastin, Nitropropan, Bombyx, Opløseligt Kollagen, Diol, Cupressus sempervirens, Lavandula angustifolia, Citrus Limonum, Cinnamomum zeylanicum, Bromo, Steareth 21, Centella asiatica, Equisetum of arvinse, Propylparafinse, Prop. Methylparaben, Echinacea angustifolia, Aqua, Triticum vulgare, Propylenglycol, Alkohol denat.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.