Blåbær protein
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
Fremstillet af rå frø fra økologisk landbrug, det bedste ved dette protein er, at det er fyldt med antioxidanter, som vedligeholder dets struktur gennem denne proces. På trods af navnet har blåbærprotein ikke en blåbærsmag, det har en neutral smag.
Egenskaber og fordele ved Blåbær protein
Tranebærfrø behandles ved lav temperatur og uden udsættelse for lys, varme eller ilt under formalingsprocessen, hvilket bevarer deres fremragende ernæringsprofil og smag.
Hvordan tager man Blåbær protein?
Det anbefales at tage 12 til 20 g om dagen. På grund af dens pulveragtige tekstur er den ideel til at tilberede smoothies, shakes, saucer og enhver anden opskrift, du kan komme i tanke om.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Sammensætning af Blåbær protein
Tranebærfrøprotein* (100%).
(*) Fra økologisk landbrug.
Per 100 g:
Histidin (0,36 g), isoleucin (0,56 g), leucin (0,99 g), lysin (0,42 g), methionin (0,30 g), phenylalanin (0,68 g), threonin (0,45 g), tryptofan (0,08 g), valin ( 0,76 g), alanin (0,66 g), arginin (1,16 g), asparaginsyre (1,26 g), cystein (0,05 g), glutaminsyre (2,54 g), glycin (0,70 g), ornithin (0,51 g) Serin (0,48 g), Taurin (0,05 g), Tyrosin (0,33 g), gamma-aminosmørsyre (0,05 g), hydroxyprolin (0,05 g), hydroxylysin (0,05 g).
Certifikat
ES-ECO-020-CV
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi278 Kcal
-
Lipid fedt6 G
-
Mættede fedtsyrer2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater14 G
-
Sukker8 G
-
Kostfibre63 G
-
Proteiner20 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.