Ergyflex led og hud
Produktværdier
-
Sukker fri
-
Ingen kunstige farver
Beskrivelse
Ergyflex er et kosttilskud, der hjælper med at få sundt og fleksibelt bindevæv, der giver kollagen, glucosamin, hyaluronsyre og curcumin.
Ergyflex: egenskaber
Ergyflex indeholder også en eksklusiv synergi af komponenter som glycin, lysin, MSM, gurkemeje, zink og mangan.
Kollagen, glucosamin og hyaluronsyre er naturlige komponenter i huden og leddene.
Det indeholder også C-vitamin, som bidrager til dannelsen af kollagen.
Den indeholder mangan, som deltager i den normale dannelse af bindevæv.
Hvordan tager man Ergyflex fra Nutergia?
Det anbefales at tage en pose om dagen fortyndet i et glas vand (150 ml). Ryst og opløs pulveret godt før det drikkes. Overskrid ikke den dosis, som producenten udtrykkeligt anbefaler.
Forholdsregler
Vær forsigtig, når du tager antikoagulantia.
Sammensætning af Ergyflex led og hud
Hydrolyseret marint kollagen (fisk), glucosaminsulfat 2KCl af vegetabilsk oprindelse, natriumchondroitinsulfat (fisk), methylsulfonylmethan, magnesiumcitrat, calcium L-ascorbat, L-lysin, naturlig citronsmag med andre naturlige smagsstoffer, naturlig æblesmag, gurkemejeekstrakt BCM- 95 (Curcuma longa L.), hyaluronsyre, syrningsmiddel: citronsyre: zink- og mangancitrat, sødemiddel: steviolglycosider: stabilisator: natriumgluconat: kobbergluconat.
For 1 pose:
Kollagen (1500 mg), Glucosaminsulfat (500 mg), MSM (500 mg), C-vitamin (180 mg), L-Lysin (200 mg), L-Glycin (200 mg), Magnesium (100 mg), Hyaluronsyresyre (60 mg), kobber (0,3 mg), zink (3 mg), mangan (0,6 mg).
Næringsoplysninger
-
For 1 Om
-
C-vitamin180 Mg
-
Magnesium75 Mg
-
Zink3 Mg
-
Kobber0.3 Mg
-
Mangan0.6 Mg
-
Kollagen1500 Mg
-
Hyaluronsyre60 Mg
-
Msm500 Mg
-
L-lysin200 Mg
-
L glycin200 Mg
-
Glucosaminsulfat500 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
5 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.