Vegetabilsk Glucosamin (chokoladesmag)
Produktværdier
-
Vegetarisk
-
Ingen allergener
Beskrivelse
Med udgangspunkt i majs omdanner processen i første omgang det til dextrose, som fermenteres som et forudgående trin til den afgørende ekstraktionsfase. Fra den resulterende biomasse og gennem en sur hydrolyseproces opnås et færdigt produkt, glucosamin.
Egenskaber og fordele ved Vegetabilsk Glucosamin (chokoladesmag)
Fordelagtig til behandling af ledlidelser.
Hvordan tager man Vegetabilsk Glucosamin (chokoladesmag)?
Det anbefales at tage 1 pose om dagen. Opløs indholdet af en pose i et halvt glas vand eller mælk.
Forholdsregler
Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Overskrid ikke den udtrykkeligt anbefalede daglige dosis.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Opbevares utilgængeligt for små børn.
Sammensætning af Vegetabilsk Glucosamin (chokoladesmag)
Pr. 1 pose: Fructose (4260 mg), Vegetabilsk glucosaminhydrochlorid (1845 mg), Halvfedtet kakaopulver (800 mg), Vitamin C (80 mg), Vitamin E (12 mg), Vitamin A (800 µg), Vitamin D (5 µg), calcium (190 mg), phosphor (85 mg), selen (25 µg).
Næringsoplysninger
-
For 1 Om
-
C-vitamin80 Mg
-
Match200 Mg
-
Calcium400 Mg
-
E-vitamin12 Mg
-
D-vitamin5 Μg
-
Vitamin a800 Μg
-
Selen25 Μg
-
Fruktose4260 Mg
-
Glucosamin af vegetabilsk oprindelse1845 Mg
-
Halvfedtet kakaopulver800 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.