Neutral smag af kollagenpeptider
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
Beskrivelse
Vital Proteins kollagenpeptider kommer fra naturlige og bæredygtige kilder af højeste kvalitet.
Egenskaber og fordele ved Neutral smag af kollagenpeptider
Kollagenpeptider er karakteriseret ved at have et højt niveau af nøgleaminosyrer: glycin, prolin og hydroxyprolin. Disse repræsenterer cirka 50 % af det samlede aminosyreindhold.
Den meget specifikke kombination af aminosyrer, der kan findes i disse kollagenpeptider, har egenskaber, som ikke kan findes i andre proteinkilder.
Kollagen er en komponent i vores krop, som findes naturligt i alt bindevæv, sener, ledbånd og knogler, som det giver styrke, struktur og elasticitet.
Hvordan tager man Neutral smag af kollagenpeptider?
Det anbefales at blande 1 til 2 spiseskefulde med 236 ml væske og røre godt. Det kan blandes med varme eller kolde væsker og tages på ethvert tidspunkt af dagen.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af mælk. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud er ikke en erstatning for en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Sammensætning af Neutral smag af kollagenpeptider
Bovine kollagenpeptider.
Til 2 spiseskefulde:
Kollagen (20 g), Protein (18 g)
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.