organisk kollagen
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Økologisk
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Ingen sødemidler
-
Ingen aromaer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Græshævet Bone Broth Collagen Powder giver 9,4 g protein og 8 g type I, II og III kollagen pr. portion, samt mange vigtige aminosyrer (såsom glycin, prolin, lysin). En pakke: 300g (30 portioner). Det er det første og eneste økologiske kvalitetskollagen i verden. Kollagenpulver er næsten smagløst, en lille note af oksekød er et tegn på naturlighed. Derudover er det meget opløseligt, og for perfekt opløselighed anbefaler vi at bruge en blender eller proteinshaker.
Til JARMINO Bone Broth Collagen koges økologiske oksekødsknogler, og den resulterende bouillon dehydreres til et fint pulver. Produktionen er kun mekanisk og termisk, hvilket gør vores kollagen til et clean label-produkt.
Egenskaber og fordele ved organisk kollagen
Kollagen er så vigtigt, at det udgør 30 % af alle proteinerne i vores krop og findes overalt i kroppen: hud, hår, negle, knogler, sener, led. Hvis vi har for lidt kollagen i vores krop, har vi helbredsproblemer, og ældningsprocessen skrider hurtigere frem.
JARMINO Collagen er et helt økologisk produkt, lavet af 1 ingrediens: økologisk oksebensbouillonpulver. Fri for tilsætningsstoffer, aromaer eller sødestoffer.
Hvordan tager man organisk kollagen?
Sådan tager du organisk kollagen:
- Kom en spiseskefuld (10g) i 200-300 ml varmt eller koldt vand og rør godt, indtil det er fast.
- Bland det med kaffe, yoghurt, korn, smoothies, juice eller shake.
- Tilføj kollagen til supper, saucer, gryderetter.
- Tilsæt salt, peber og krydderier for at lave en velsmagende drink.
- Indtag før eller efter træning.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod sollys.
Sammensætning af organisk kollagen
Oksebensbouillonpulver* (100%).
*fra kontrolleret økologisk landbrug.
Per portion (10g): Alanin 0,9 g, arginin 0,8 g, asparaginsyre 0,6 g, cystein + cystein 0,0 g, glutaminsyre 1,1 g, glycin 2 g, histidin 0,1 g, hydroxyprolin 1 g, isoleucin 0,2 g, 4 leucine 0,2 g. g, lysin 0,4 g, methionin 0,1 g, phenylalanin 0,2 g, prolin 1,2 g, serin 0,3 g, threonin 0,2 g, tryptofan 0,04 g, tyrosin 0,1 g, valin 0,3 g.
Næringsoplysninger
-
For 10 Gram
-
Energisk værdi41 Kcal
-
Lipid fedt0.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.1 G
-
Sukker0 G
-
Proteiner9.5 G
-
Salt0.3 G
-
Kollagen8.1 G
-
Wisteria2 G
-
Proline1.2 G
-
Leucin0.4 G
-
Valine0.3 G
-
Tryptofan0.04 G
-
Glutaminsyre1.1 G
-
Threonin0.2 G
-
Lysin0.4 G
-
Arginin0.8 G
-
Økologisk oksebensbouillonpulver100 %
-
Histidin0.1 G
-
L-asparigin0.6 G
-
Hydroxyprolin1 G
-
Methionin0.1 G
-
Phenylalanin0.2 G
-
L-isoleucin0.2 G
-
Tyrosin0.1 G
-
Cystin og cystein0 G
-
L-alanin0.9 G
-
L-serin0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
4 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.