Lecithin
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Intracma Lecithin er et phospholipidkompleks udvundet af sojabønner. Det er en emulgator, der fremmer elimineringen af fedtstoffer, der er til stede i blodet, især lipoproteiner, og forhindrer det i at samle sig på væggene i vores arterier.
Egenskaber og fordele ved Lecithin
Den er rig på essentielle omega 3- og omega 6-syrer På grund af dens emulgerende egenskaber hjælper den med at reducere blodlipoproteiner. Hjælper med at holde leveren ren og fri for fedt. Nyere undersøgelser viser også, at phosphatidylserin (et af de næringsstoffer, som sojalecithin er rig på) forbedrer hukommelsen og kognitive evner til en vis grad. Tilfører cholin til kroppen. Der er nogle beviser for, at indtagelse af cholin forbedrer hukommelsen efter at have taget det, og modermælk har en koncentration 100 gange højere end koncentrationen af selve blodet, så det menes, at cholin har en meget vigtig rolle i udviklingen af børns hjerner. Styrker nervesystemet. På grund af dets fosforindhold forbedrer det hukommelsen. Det er nyttigt for mennesker, der lider af mental og fysisk træthed.
Hvordan tager man Lecithin?
Det anbefales at tage 1 til 3 spiseskefulde dagligt under måltider.
Sammensætning af Lecithin
Lecithin.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.