Sojalecithin
Beskrivelse
Sotya-pose lecithin er en kompleks blanding af fosfolipider og triglycerider opnået ved at vaske vegetabilske olier med vand.
Egenskaber og fordele ved Sojalecithin
De mest almindelige phospholipider i denne blanding er phosphatidylcholin og phosphatidylethanolamin, selvom phospholipiderne af inositol, serin og phosphatidinsyre også er vigtige. Fosfolipider er den grundlæggende celleblok, da cellemembraner er sammensat af dem. Lecithin er bedst kendt for sin evne til at danne transportlipoproteiner, der beskytter kroppen mod åreforkalkning. På grund af dets cholinindhold, en essentiel forbindelse for nervesystemets korrekte funktion, da det er en forløber for acetylcholiner. Cholin har også vist sig at være et effektivt hypotensivt middel.
Hvordan tager man Sojalecithin?
Det anbefales at tage fortrinsvis før måltider.
Forholdsregler
De er ikke blevet beskrevet.
Sammensætning af Sojalecithin
Granuleret sojalecithin, antiklumpningsmiddel, tricalciumphosphat
Til 2 spiseskefulde:
Totalt antal phospholipider (14,5 g), phosphatidylcholin (3,4 g), phosphatidylethanolamin (3 g), phosphatidylinositol (2,1 g), phosphatidinsyre (1,2 g), cholin (0,5 g), inositol (0,5 g), oliesyre (1,8 g), linolsyre (8,3 g), linolensyre (0,7 g)
Næringsoplysninger
-
For 2 Spiseskefuld
-
Inositol0.5 G
-
Bakke0.5 G
-
Oliesyre1.8 G
-
Fosfatidinsyre1.2 G
-
Α-linolensyre0.7 G
-
Totale fosfolipider14.5 G
-
Phosphatidylinositol2.1 G
-
Linolsyre8.3 G
-
Phosphatidylethanolamin3 G
-
Phosphatidylcholin3.4 G
-
KolesterolMg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
4 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.