Magnesiumsulfat
Beskrivelse
Magnesiumsulfat, også kendt som Epsom salt, er opnået fra naturlige mineraler i underjordiske aflejringer.
Egenskaber og fordele ved Magnesiumsulfat
Magnesiumsulfat eller Epsom-salt har en vigtig afførende virkning til lindring af lejlighedsvis forstoppelse og afgiftning af kroppen ved rensning af galdekanalerne.
Dens evne til at udvide kroppens udskillelseskanaler såsom galdegangen, der dræner sekret fra leveren, galdeblæren og bugspytkirtlen, gør den ifølge Andreas Moritz særlig interessant.
Magnesiumsulfat udvider hepatobiliærkanalerne og letter fjernelse af galdesten.
Hvordan tager man Magnesiumsulfat?
Det anbefales at fortynde 20 g (en spiseskefuld) sulfat i 1L vand og sætte det i køleskabet. Hver morgen skal du drikke 1 glas sulfateret vand og frugtjuice i lige dele i 20 dage
Sammensætning af Magnesiumsulfat
Magnesiumsulfat (99,9 %)
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.