Kim-gær-lecithin-pollen
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Det er et produkt rigt på proteiner, fibre og essentielle vitaminer for at være fuld af energi i løbet af dagen. Dens egenskaber gavner også fordøjelsessystemet og proteinmetaboliseringen.
Egenskaber og fordele ved Kim-gær-lecithin-pollen
Det kan bruges i forskellige opskrifter til at bekæmpe forstoppelse og træthed. Sojalecithin er et kompleks af fosfolipider opnået fra sojabønner. Det er meget rigt på vitamin E, vitamin C og gruppe B-vitaminer. Pollen produceres af blomster og indsamles af bier, der transporterer det til bikuben. Det er en fantastisk kilde til vitaminer og mineraler, og meget rig på kulhydrater. Ølgær har stor næringsværdi. Den indeholder kulhydrater, proteiner (herunder essentielle aminosyrer), mineraler som kalium, fosfor, selen, krom, natrium, jern, zink, magnesium og vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B9, biotin og kostfibre. Kimen er den del af hvedekornet, der indeholder flest ernæringsmæssige egenskaber, det er den rigeste naturlige kilde til E-vitamin.
Hvordan tager man Kim-gær-lecithin-pollen?
Det anbefales at tilføje 1 eller 2 skeer til dine salater, yoghurt, bouillon og juice.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, sesam, mælk og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt og tørt sted.
Sammensætning af Kim-gær-lecithin-pollen
Hvedekim, ølgær, sojalecithin og pollen.
Næringsoplysninger
-
For 1 Spiseskefuld
-
Energisk værdi603 Kcal
-
Lipid fedt53 G
-
Mættede fedtsyrer13 G
-
Kulhydrater / kulhydrater16 G
-
Sukker8 G
-
Kostfibre8.5 G
-
Proteiner13.15 G
-
Salt0.6 G
-
Ølgær31 %
-
Hvedekim46 %
-
Pollen8 %
-
Sojalecithin15 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.