AlcaVie, organisk regenerering
Produktværdier
-
Uden gluten
-
100% naturligt produkt
-
Uden laktose
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
AlcaVie, organisk regenerering af P. Jentschura er fine plantegranulat klar til indtagelse med frugt, pollen, aromatiske planter og grøntsager. Takket være kraften fra mere end hundrede planter er AlcaVie, gennem sit pålidelige universelle bidrag, den ideelle støtte, når det kommer til sund kost. Denne omni-molekylære naturlige mad fremmer velvære og vitalitet for et afbalanceret liv - ske for ske en basisk fornøjelse, der styrker.
Egenskaber og fordele ved AlcaVie, organisk regenerering
AlcaVie samler, gennem sin enestående kvalitet og variation, naturens rigdom i en glaskrukke. Takket være planternes mangfoldighed indeholder denne organforstærker vigtige ernæringsmæssige og aktive stoffer såsom mineraler, vitaminer og sekundære plantestoffer, essentielle aminosyrer og andre elementer i en biotilgængelighed, som vores organisme har, og som den har brug for til sine forskellige funktioner. Oplev og nyd denne uvurderlige skat af naturen.
Hvordan tager man AlcaVie, organisk regenerering?
Det anbefales at starte med en eller to skeer om dagen i løbet af et par dage, øget til 3 gange 2 skeer om dagen eller mere. Bland med følgende fødevarer og ingredienser: frugt- og grøntsagsjuice, grød, müslis, æblemos, hørfrø eller olivenolie, salatdressinger, supper og kolde grøntsagsretter. For at bevare vitaminer, enzymer, aminosyrer og andre aktive kvalitetsstoffer, tilsæt kun AlcaVie til varm mad, når temperaturen tillader dem at blive spist.
Sammensætning af AlcaVie, organisk regenerering
Arginin (1480 mg), leucin (1180 mg), lysin (840 mg), valin (780 mg), phenylalanin (770 mg), isoleucin (690 mg), threonin (580 mg), histidin (440 mg), methionin ( 330 mg), tryptofan (170 mg), pollen (17%), røde linser, boghvedeurt, humleblomster, søde mandler, malede mandler, lupiner, tranebær, appelsinskal, brombær, tyttebær, abrikoser, ispaghulfrø, solsikkefrø, Citronskaller, bønner, peberrodsrod, jordskok, hybenfrugter, dildfrugter, granatæblekerner, pistacienødder, citronverbena-blade, Centaurium, bladselleri, majssilke, brambleblade, vild timian, appelsinblade, lungeurt, lindeblade, solbærblade, Kørvelblade, Dildblade, Grønne vinblade, Citronmelisseblade, Eukalyptusblade, Drageblade, Rødbeder, Rosmarinblade, Kålblade, Kærligbærblade, Basilikum, Kikærter, Citrongræs, Mango, Sort radise, Lakridsrod, Hyldeblomster, Ananas, Velsmagende, Boghvede, Hirse, Broccoli, Blomster Lavendel, Brøndkarse, Acerola, Padderok, Koglen, Nælde, Timian, Merian, Æble, Zucchini, Citronmelisse, Mælkebøtte, Jordbærblade, Nældeblade, Sølvlime blomster, Krydderier, Løg, Blåbær, Appelsiner, spinat, gulerødder, røllike, nasturtium, græskarkerner, asparges, vilde hvidløg, rosenblade, valnødder, galangalrod, isop, hindbærblade, amarant.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.