cayennepepper
Beskrivelse
Cayenne støtter sund fordøjelse og støtter blodkar. Det er blevet brugt som mad og af traditionelle urtelæger i tusinder af år. Den varme og krydrede smag af cayennepeber skyldes hovedsageligt en komponent kendt som capsaicin.
Egenskaber og fordele ved cayennepepper
Den har sin oprindelse i de tropiske områder på det amerikanske kontinent og er også kendt som rød peber, chili eller chili. I sin frugt- eller krydderitilstand er den kendetegnet ved sin krydrede smag. Dets brug som krydderi til måltider spredt i Europa efter de første ekspeditioner, der vendte tilbage fra Amerika og begyndte snart at fortrænge brugen af sort peber.
Hvordan tager man cayennepepper?
Det anbefales at tage 1 kapsel 2 til 4 gange om dagen, helst efter at have spist.
Forholdsregler
Overskrid ikke den udtrykkeligt anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en afbalanceret kost. Produkt kun for voksne. Fremstillet i faciliteter, der håndterer hvede, gluten, soja, mælk, æg, fisk, krebsdyr og nødder.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted efter åbning. Opbevares utilgængeligt for børn.
Sammensætning af cayennepepper
Cayennepeber (Capsicum annuum)(frugt), Hypromellose (cellulosekapsel).
Til 1 kapsel:
Cayennepeber (40.000 varmeenheder) (500 mg).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.