Lipohelp
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Økologisk
Beskrivelse
Lipohelp fra Marnys er et supplement lavet for at bidrage til normal vedligeholdelse af Lipoprotein-niveauer i blodet.
Egenskaber og fordele ved Lipohelp
Marnys Lipohelp-ingredienser er karakteriseret ved følgende egenskaber:
Rød gærris (Monascus purpureus), med et minimumsbidrag på 10 mg Monacolin K, bidrager til normal vedligeholdelse af lipoproteinniveauer i blodet.
Marietidsel (standardiseret til 80% silymarin), bidrager til opretholdelse af normal leverfunktion og normal funktion af koronarsystemet.
Sort peber (standardiseret til 95% piperin), bidrager til opretholdelsen af normal leverfunktion.
Acerola (Malpighia emarginata) er en frugt, der findes i hele Mellemamerika og den nordlige del af Sydamerika, velkendt som en af de bedste naturlige kilder til C-vitamin. Marnys Lipohelp garanterer Acerola et minimumsindhold på 25 % C-vitamin.
Citrus bioflavonoider (minimum indhold af 60% flavonoider udtrykt som Hesperidin), er plantestoffer, der normalt findes i huden på citrusfrugter, blandt dem er rutin, quercetin og hesperidin kendt.
Pektin og Policosanol (fra sukkerrør, standardiseret til 50%) er kostfibre.
Hvordan tager man Lipohelp?
Det anbefales at tage 2 kapsler om dagen
Forholdsregler
Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en afbalanceret kost. Det er tilrådeligt at følge en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Opbevares utilgængeligt for børn.
Lagringsbetingelser
Må ikke opbevares ved en temperatur over 30°C.
Sammensætning af Lipohelp
Rødgær-rispulverkoncentrat (Monascus Purpureus), mælketistelpulverkoncentrat (Silybum Marianum), sort peberpulverkoncentrat (Piper Nigrum), Acerola frugtpulverkoncentrat (Malpighia Emarginata), pektin, Policosanol (konflagerørspulver), P citruspulver Koncentrere.
Til 2 kapsler:
Rød gærris (Monascus purpureus)* (666 mg), Marietidsel (150 mg): Standardiseret til 80% i Silymarin, Sort peber (40 mg): Standardiseret til 95% i Piperine, Acerola (40 mg): Standardiseret til 50 % i Policosanol, pektin (40 mg), sukkerrør (40 mg): Standardiseret til 25 % i vitamin C, citrusbioflavonoider (33,4 mg)
(*) Giver et minimumsindhold på 10 mg Monacolin K.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.