MagniProbio Complex med Fructo-oligosaccharider
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
100% naturligt produkt
-
Vegetarisk
Beskrivelse
MagniProbio Complex med Fructo-oligosaccharider fra Newfoundland fødevarekompleks. Dette produkt er forstærket med sit eget synergistiske kompleks af botaniske og phytonutrient-rige fødevarer, kaldet Magnifood. Magnifood ingredienser kombineres på en måde, der forbedrer kroppens biokemiske miljø for at maksimere de potentielle fordele ved produktets vitaminer, mineraler og/eller andre næringsstoffer.
Egenskaber og fordele ved MagniProbio Complex med Fructo-oligosaccharider
Magnifood har den fordel, at det forbedrer optagelsen, biotilgængeligheden, udnyttelsen, aktiviteten, stabiliteten, funktionen og effekten af næringsstofferne i produktet. Giver synergistiske enzymer og cofaktorer, der er afgørende for produktets næringsstofudnyttelse og funktioner, giver en bred vifte af phytonutrients, der forbedrer de potentielle funktioner og/eller anvendelser af produktet, giver ingredienser, der forbedrer det samlede indhold af vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i produktet, beskytter ingredienserne mod oxidative skader, hjælper med at opretholde stabiliteten og aktiviteten af produktets næringsstoffer.
Sammensætning af MagniProbio Complex med Fructo-oligosaccharider
For hver kapsel:
Lactobacillus plantarum (1.000 mm-milliarder), Lactobacillus casei (800 mm-milliarder), Lactobacillus rhamnosus (700 mm-milliarder), Lactobacillus acidophilus (500 mm-milliarder), Bifidobacterium lactis (500 mm-milliarder) milliarder), burdock mg), Roer (25 mg), Ris (25 mg), Vegetabilsk kapsel (118 mg), FOS (100 mg), Lærk Arabinogalactans (50 mg).
Næringsoplysninger
-
For 1 Kapsel
-
Lactobacillus acidophilus rosell-52500000000 Mm (milliard)
-
Lactobacillus rhamnosus rosell 11700000000 Mm (milliard)
-
Frisk frysetørret burre rod75 Mg
-
Fruktooligosaccharider100 Mg
-
Bifidobacterium lactis chr hansen bb-12500000000 Mm (milliard)
-
Lærk arabinogalactans50 Mg
-
Magnifood kompleks125 Mg
-
Saft og grønne dele af friske frysetørrede rødbeder25 Mg
-
Lactobacillus plantarum rosell-10121000000000 Mm (milliard)
-
Stabiliseret risklid25 Mg
-
Samlede kulturer af mikroorganismer188 Mg
-
Lactobacillus casei rosell-215800000000 Mm (milliard)
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.