Triphala
Beskrivelse
Triphala er en kombination af tre frugter, harada, amla og behada, der har været brugt i ayurvedisk urtemedicin i tusinder af år. Det har historisk været brugt som en fordøjelsesrens og toner.
Egenskaber og fordele ved Triphala
Amla: Hjælper med at støtte fordøjelsen, vedligeholder tarmkanalens funktion, bidrager til fysisk velvære hjælper med at fremme regelmæssighed og understøtter bedre tarmens ydeevne.
Behada: Hjælper med at opretholde styrken af slimhinden i fordøjelseskanalen.
Harada: hjælper med at balancere og opretholde regelmæssig eliminering, hjælper med at holde fordøjelseskanalen fri for parasitter og hjælper med en god fordøjelse.
Hvordan tager man Triphala?
Det anbefales at tage 2 tabletter om dagen mellem måltiderne.
Forholdsregler
Kun for voksne. Naturlig farvevariation kan forekomme i dette produkt. Fremstillet i faciliteter, der håndterer hvede, gluten, soja, mælk, æg, krebsdyr og nødder.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted efter åbning. Opbevares utilgængeligt for børn.
Sammensætning af Triphala
Triphala-ekstrakt, tanniner, Amla-frugtekstrakt, Behada-frugtekstrakt, Harada-frugtekstrakt, magnesium, magnesiumoxid, calcium, calciumcarbonat, cellulose, vegetabilsk stearinsyre, silica, vegetarisk belægning.
Til 2 tabletter:
Calcium (120 mg), Magnesium (200 mg), Triphala-ekstrakt (1000 mg).
Næringsoplysninger
-
For 2 Tablet
-
Calcium120 Mg
-
Magnesium200 Mg
-
Triphala ekstrakt1000 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.