Citrullin malat, uden smag
Beskrivelse
Citrullin Malate, Unflavoured er et ikke-essentielt (betinget essentielt) aminosyre mikronæringsstof, som kroppen ikke kan producere i tilstrækkelige mængder, typisk under større belastning, og derfor kan genopfyldning blive nødvendig.
Egenskaber og fordele ved Citrullin malat, uden smag
Når det kommer til frugt, findes citrullin i store mængder i for eksempel vandmelon. Den synergistiske kombination af L-citrullin aminosyre og æblesyre er L-citrullin malat. Æblesyre (malat) er en organisk syre, som kan findes i naturen (f.eks. i æble). L-citrullin aminosyre er hvad L-arginin og L-ornithin aminosyrer er lavet af.
Hvordan tager man Citrullin malat, uden smag?
Det anbefales at blande 3,3 g pulver (en halv måleske = 1 dyngede teske) med 200 ml vand. Brug en shaker! Overskrid ikke den anbefalede daglige tilførsel.
Sammensætning af Citrullin malat, uden smag
Per 3 g:
L-citrullin (46%) (3 g), æblesyre (46%), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.