Micellær kasein, chokolade
Beskrivelse
Micellær kasein, chokolade er et kolloidt kæmpe molekyle og er på grund af dets særlige struktur et langsomt absorberende protein. Den komplekse sammensætning af Micellar Casein giver langsigtet næring til musklerne.
Egenskaber og fordele ved Micellær kasein, chokolade
Denne komplekse sammensætning giver langsigtet ernæring til musklerne. Det er et glimrende valg inden du går i seng eller under en lang tur, fordi fordøjelsen af kaseinbaserede proteiner kan tage op til et par timer.
Protein er en vigtig byggesten i kroppen. Det er en ernæringskilde, der består af aminosyrer produceret af kroppen eller indtaget fra eksterne kilder, som du er nødt til at indtage dagligt for at opretholde dig selv. Det hjælper med at bevare dine muskler under træning, slankekure eller hverdag. Dit behov for protein stiger, hvis du regelmæssigt dyrker sport, eller hvis du ønsker at vokse muskelmasse, eller når du begynder at ældes.
Hvordan tager man Micellær kasein, chokolade?
Det anbefales at blande 1 portion (30 g=1 flad måleske=2 dybe skeer) med 300 ml vand. Brug en shaker. Drik før sengetid.
Forholdsregler
Indeholder mælk. Fremstillet i en plante, der også fremstiller mælk, æg, gluten, soja, krebsdyr, svovldioxid og nødder indeholdende fødevarer.
Sammensætning af Micellær kasein, chokolade
Per 30 g:
Micellært kaseinkoncentrat (indeholder mælk) (85%), fedtreduceret kakaopulver, L-glutamin (5%) (5,9 mg), flødekande (delvis hydrogeneret kokosfedt, skummetmælkspulver, emulgatorer (E471, E472a), glukosesirup, saccharose, mælkeprotein, stabilisator (kaliumphosphater), antiklumpningsmiddel (calciumphosphater), smagsstoffer, fortykningsmiddel (cellulosegummi), salt, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), sødestof (sucralose).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.