Øko hampprotein
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Energy Feelings Eco Hemp Protein er usædvanligt nærende og rigt på protein, sunde fedtstoffer og forskellige mineraler, det kan give vigtige sundhedsmæssige fordele på grund af dets unikke ernæringsprofil.
Oprindelse: Spanien
Egenskaber og fordele ved Øko hampprotein
Økologisk hampproteinmel opnås ved kold mekanisk formaling og efterfølgende delvis affedtning af komplette hampefrø.
Ejendomme
- Dette protein giver alle de essentielle aminosyrer. Den indeholder betydelige mængder af aminosyrerne methionin og cystein, samt meget høje niveauer af arginin og glutaminsyre.
- Hampeproteinets fordøjelighed er også meget god, bedre end proteinet i mange korn, nødder og bælgfrugter.
- Den er rig på gamma-linolensyre (GLA), en type essentiel fedtsyre fra omega 6-serien Fødevarer rig på GLA, såsom hampefrø, kan også være nyttig for mennesker, der lider af:
- TILFØJE
- Diabetes og diabetisk neuropati
- koronar hjertesygdom
- Højt blodtryk
- Multipel sclerose
- Fedme
- Præmenstruelt syndrom
- Bryst ubehag
- Rheumatoid arthritis
- Hudallergi
- Proteinmel udvundet af hampefrø er også en god kilde til vitamin E og mineraler som fosfor, kalium, natrium, magnesium, svovl, calcium, jern og zink.
Fordele
- Indiceret til at hjælpe med at øge muskelmassen efter styrketræning.
- Det kan bruges i rå eller kogte tilberedninger.
- Meget lavt glykæmisk indeks.
- Enestående proteinkilde (49%).
- Lavt indhold af fedt, kulhydrater og kalorier.
- Ideel at tilføje til alle typer varme eller kolde tilberedninger.
- Indiceret til vegetarer og veganere på grund af dens meget høje biotilgængelighed.
- Giftfri, underlagt streng kvalitetskontrol.
- Uden nogen form for tilsætningsstof (farver, kunstige sødestoffer, konserveringsmidler) og fri for fyldemidler, bindemidler eller andre hjælpestoffer.
Hvordan tager man Øko hampprotein?
Det kan bruges i forskellige typer kulinariske tilberedninger såsom: energibarer, søde trøfler, kiks, kroketter, saucer, pates, smoothies og juice.
Forholdsregler
Undgå madlavning eller opvarmning over 40 grader for at undgå tab af proteinkvaliteten. Folk på restriktive diæter bør konsultere deres sundhedspersonale eller ernæringsekspert, før de vedtager eller afviser brugen af vores produkter. Afbryd brugen, hvis der opstår en bivirkning. Hvis du er gravid, tager medicin eller lider af et helbredsproblem, skal du først konsultere din læge eller kvalificerede terapeut, før du tager dette produkt. Opbevar produktet utilgængeligt for børn. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (5-15oC), beskyttet mod direkte lys. I tørre (RH 55-65%) og rene forhold. Når den er åbnet, lukkes den hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå udsættelse for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel kontaminering.
Sammensætning af Øko hampprotein
Formalede hampefrø, delvist affedtede.
Per 100 g:
Alanin (2,10 g), arginin (6,30 g), asparaginsyre (5,20 g), cystein (0,88 g), glutaminsyre (8,89 g), glycin (2,20 g), histidin (1,30 g), isoleucin (1,90 g). ), leucin (3,20 g), lysin (1,90 g), methionin (1,10 g), phenylalanin (2,30 g), prolin (1,90 g), serin (2,50 g), threonin (1,70 g), tyrosin (1,70 g), Valin (2,40 g).
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi321 Kcal
-
Lipid fedt6 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5 G
-
Sukker4.8 G
-
Kostfibre21 G
-
Proteiner50 G
-
Salt0 G
-
Kalium1545 Mg
-
Magnesium720 Mg
-
Wisteria2.2 G
-
Asparaginsyre5.2 G
-
Proline1.9 G
-
Serine2.5 G
-
Leucin3.2 G
-
Valine2.4 G
-
Glutaminsyre8.89 G
-
Threonin1.7 G
-
Lysin1.9 G
-
Arginin6.3 G
-
Histidin1.3 G
-
Cystein0.88 G
-
Methionin1.1 G
-
Phenylalanin2.3 G
-
Isoleucin1.9 G
-
Alanin2.1 G
-
Tyrosin1.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.