Energy Feelings
Øko hampprotein
94,17 kr. Msrp Price 105,02 kr.
Tarvitsetko apua?

Øko hampprotein

500 G
-10%
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Energy Feelings Eco Hemp Protein er usædvanligt nærende og rigt på protein, sunde fedtstoffer og forskellige mineraler, det kan give vigtige sundhedsmæssige fordele på grund af dets unikke ernæringsprofil. Oprindelse: Spanien
Se beskrivelse
94,17 kr. Msrp Price 105,02 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Vegansk
  • Uden gluten
  • Uden laktose
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Energy Feelings Eco Hemp Protein er usædvanligt nærende og rigt på protein, sunde fedtstoffer og forskellige mineraler, det kan give vigtige sundhedsmæssige fordele på grund af dets unikke ernæringsprofil.

Oprindelse: Spanien

Egenskaber og fordele ved Øko hampprotein

Økologisk hampproteinmel opnås ved kold mekanisk formaling og efterfølgende delvis affedtning af komplette hampefrø.

Ejendomme

  • Dette protein giver alle de essentielle aminosyrer. Den indeholder betydelige mængder af aminosyrerne methionin og cystein, samt meget høje niveauer af arginin og glutaminsyre.
  • Hampeproteinets fordøjelighed er også meget god, bedre end proteinet i mange korn, nødder og bælgfrugter.
  • Den er rig på gamma-linolensyre (GLA), en type essentiel fedtsyre fra omega 6-serien Fødevarer rig på GLA, såsom hampefrø, kan også være nyttig for mennesker, der lider af:
    • TILFØJE
    • Diabetes og diabetisk neuropati
    • koronar hjertesygdom
    • Højt blodtryk
    • Multipel sclerose
    • Fedme
    • Præmenstruelt syndrom
    • Bryst ubehag
    • Rheumatoid arthritis
    • Hudallergi
  • Proteinmel udvundet af hampefrø er også en god kilde til vitamin E og mineraler som fosfor, kalium, natrium, magnesium, svovl, calcium, jern og zink.

Fordele

  • Indiceret til at hjælpe med at øge muskelmassen efter styrketræning.
  • Det kan bruges i rå eller kogte tilberedninger.
  • Meget lavt glykæmisk indeks.
  • Enestående proteinkilde (49%).
  • Lavt indhold af fedt, kulhydrater og kalorier.
  • Ideel at tilføje til alle typer varme eller kolde tilberedninger.
  • Indiceret til vegetarer og veganere på grund af dens meget høje biotilgængelighed.
  • Giftfri, underlagt streng kvalitetskontrol.
  • Uden nogen form for tilsætningsstof (farver, kunstige sødestoffer, konserveringsmidler) og fri for fyldemidler, bindemidler eller andre hjælpestoffer.

Hvordan tager man Øko hampprotein?

Det kan bruges i forskellige typer kulinariske tilberedninger såsom: energibarer, søde trøfler, kiks, kroketter, saucer, pates, smoothies og juice.

Forholdsregler

Undgå madlavning eller opvarmning over 40 grader for at undgå tab af proteinkvaliteten. Folk på restriktive diæter bør konsultere deres sundhedspersonale eller ernæringsekspert, før de vedtager eller afviser brugen af ​​vores produkter. Afbryd brugen, hvis der opstår en bivirkning. Hvis du er gravid, tager medicin eller lider af et helbredsproblem, skal du først konsultere din læge eller kvalificerede terapeut, før du tager dette produkt. Opbevar produktet utilgængeligt for børn. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt sted (5-15oC), beskyttet mod direkte lys. I tørre (RH 55-65%) og rene forhold. Når den er åbnet, lukkes den hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå udsættelse for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel kontaminering.

Sammensætning af Øko hampprotein

Formalede hampefrø, delvist affedtede.

Per 100 g:
Alanin (2,10 g), arginin (6,30 g), asparaginsyre (5,20 g), cystein (0,88 g), glutaminsyre (8,89 g), glycin (2,20 g), histidin (1,30 g), isoleucin (1,90 g). ), leucin (3,20 g), lysin (1,90 g), methionin (1,10 g), phenylalanin (2,30 g), prolin (1,90 g), serin (2,50 g), threonin (1,70 g), tyrosin (1,70 g), Valin (2,40 g).

Certifikat

ES-ECO-019-CT

SKU: LP-0007425
BZDU1S7R36S

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    321 Kcal
  • Lipid fedt
    6 G
  • Mættede fedtsyrer
    1 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    5 G
  • Sukker
    4.8 G
  • Kostfibre
    21 G
  • Proteiner
    50 G
  • Salt
    0 G
  • Kalium
    1545 Mg
  • Magnesium
    720 Mg
  • Wisteria
    2.2 G
  • Asparaginsyre
    5.2 G
  • Proline
    1.9 G
  • Serine
    2.5 G
  • Leucin
    3.2 G
  • Valine
    2.4 G
  • Glutaminsyre
    8.89 G
  • Threonin
    1.7 G
  • Lysin
    1.9 G
  • Arginin
    6.3 G
  • Histidin
    1.3 G
  • Cystein
    0.88 G
  • Methionin
    1.1 G
  • Phenylalanin
    2.3 G
  • Isoleucin
    1.9 G
  • Alanin
    2.1 G
  • Tyrosin
    1.7 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.