Hydrolean protein cookies creme
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Hydrolean Protein er en triple action proteinbase, hvis vigtigste aktive ingrediens er hydrolyseret valleprotein, med valleprotein og en blanding indeholdende 90% rent micellært kasein. Dens tredobbelte frigivelse bidrager til flere anvendelser: Den hurtige virkning af hydrolyseret valleprotein giver sammen med valleprotein en forøgelse af muskelmassen og bidrager til dets bevarelse. Blandingen med micellært kasein giver en perfekt langvarig frigivelse for at komplementere vores kost.
Egenskaber og fordele ved Hydrolean protein cookies creme
Den er beriget med BCAA og L-Glutamin og opnår et aminogram med mere end 20% BCAA og næsten 17% L-Glutamin. Sådanne aminosyrer bidrager til god udnyttelse af det anabolske vindue efter træning og god restitution. L-Glutamin er den eneste aminosyre, der er i stand til at give 2 nitrogenatomer i sit molekyle, hvilket favoriserer bidraget til musklen.
Det er også beriget med et kompleks af enzymer såsom: Amylase, Protease, Cellulase, Lactase og Lipase, hvilket fremmer god fordøjelse og god absorption. 4500 U/g laktase forbedrer laktosefordøjelsen hos mennesker med problemer med at fordøje laktose HYDROLEAN PROTEIN indeholder dette enzym. Det bør indtages med hvert måltid, der indeholder laktose. Laktosetolerance varierer i grad, og det er tilrådeligt at rådføre sig om, hvilken rolle dette stof spiller i din kost.
Dens lave niveau af kulhydrater og kvaliteten af dens sammensætning bidrager til at fuldende formlen på en meget effektiv måde. Den langsomme frigivelse af maltodextrin bidrager til at fremme den korrekte funktion af Krebs-cyklussen, og genererer effektivt den nødvendige mængde pyrodruesyre, men uden fedtophobning på grund af dets lave indhold og langsomme frigivelse. Isomaltulose er også en del af den lille del af kulhydrater, dette er hurtigtvirkende, som på grund af sin formulering elimineres i sit overskud og ikke akkumuleres i fedt.
Det kan bruges efter træning, under det eller før det, afhængigt af intentionen eller den sport, der skal dyrkes. Velegnet til at supplere en diæt med lavt indhold af kulhydrater og fedt på grund af dens lave niveauer af begge i dens formel, den tredobbelte frigivelsessekvens af dens proteiner gør den også ideel til dette. Dens smag gør det muligt at blande det med vand eller skummetmælk for at opnå en meget behagelig smag og en meget god opløsning.
Hvordan tager man Hydrolean protein cookies creme?
Det anbefales at fortynde 30 g (en scoop) i 200 ml vand eller skummetmælk. Tag to gange om dagen, en gang efter træning.
Forholdsregler
Opbevares utilgængeligt for små børn. Indeholder gluten og ingredienser fra mælk og soja.
Lagringsbetingelser
Opbevar beholderen tæt lukket på et tørt og køligt sted.
Sammensætning af Hydrolean protein cookies creme
Mælkeproteiner (90%), Bifidobacterium longum., Digezyme Enzyme Complex, Carrageenat, Magnesiumstereat, Affedtet kakao, Skummetmælkspulver, Rismaltodextrin, Sukker, Vegetabilsk Fedt, Isomaltulose, Ornithin/L-Ornithin, Fedtstoffer, Sucralose Fructose, Hvedemel, Sojalecithin, L-Glutamin/Glutamin, L-Arginin, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus Acidophilus, FOS (Fructooligosaccharides), Bifidobacterium Lactis, Taurin/L-Taurin, Guargummi, Natriumhydrogencarbonat, Natriumchlorid.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi402 Kcal
-
Lipid fedt1.08 G
-
Mættede fedtsyrer0.22 G
-
Kulhydrater / kulhydrater4.92 G
-
Sukker0.43 G
-
KostfibreG
-
Proteiner87 G
-
Salt0.26 G
-
L-glutamin1600 Mg
-
Lactase4 Ui
-
Protease6 Ui
-
Cellulase200 Ui
-
Lipase1 Ui
-
Amylase24 Ui
-
Probiotika33 Mg
-
L-valin400 Mg
-
Bcaa1600 Mg
-
L-taurin3000 Mg
-
Hmb-calcium150 Mg
-
Digezyme enzymkompleks25 Mg
-
L leucin800 Mg
-
L-arginin150 Mg
-
L-isoleucin400 Mg
-
L-ornithin150 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.