Hydrolean Protein jordbær cheesecake
Beskrivelse
Hydrolean Protein strawberry cheesecake fra PWD er en triple action proteinbase, hvis vigtigste aktive ingrediens er hydrolyseret valleprotein, med valleprotein og en blanding indeholdende 90% rent micellært kasein. Dens tredobbelte frigivelse bidrager til flere anvendelser: den hurtige virkning af hydrolyseret valleprotein giver sammen med valleprotein god bevaring af muskelmasse. Blandingen med micellært kasein giver en perfekt langvarig frigivelse for at komplementere vores kost.
Egenskaber og fordele ved Hydrolean Protein jordbær cheesecake
Hydrolean Protein er beriget med BCAA og L-Glutamin og opnår et aminogram med mere end 20% BCAA og næsten 17% L-Glutamin. Også af et kompleks af enzymer såsom: Amylase, Protease, Cellulase, Lactase og Lipase. Den indeholder et meget lavt niveau af kulhydrater, næsten ingen sukkerarter og praktisk talt intet fedt. Det kan bruges efter træning, under det eller før det, afhængigt af intentionen eller den sport, der skal dyrkes. Velegnet til at supplere vægttab eller kost med lavt kulhydrat og fedt.
Hvordan tager man Hydrolean Protein jordbær cheesecake?
Fortynd 30 g (en scoop) i 200 ml vand eller skummetmælk. Tag to gange om dagen, en gang efter træning.
Forholdsregler
Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Opbevares utilgængeligt for små børn.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Sammensætning af Hydrolean Protein jordbær cheesecake
Proteinblanding ((Hydrolyseret valleproteinisolat, emulgator: sojalecithin), (valleproteinkoncentrat, emulgator: sojalecithin)(MPI mælkeprotein, emulgator: sojalecithin)), skummetmælkspulver, aroma af røde frugter, aroma af ost, L-Taurin, BCAA 2-1-1, L-Glutamin, Isomaltulose, Palatinose, Acidulant: Citronsyre, Farve: Roerød, Fructose, Sødestof: sucralose, Maltodextrin, L-Arginin, L-Ornithin, Calcium HMB, Calcium Beta -Hydroxymethylbutyrat, UAS probiotisk blanding (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis), Fructooligosaccharider, Anti-klumpningsmiddel: magnesiumstearat, rismaltodextrin, Digezyme enzyme-enzymcellekompleks, (Maltaseodactex-kompleks, lipulaseodact, lipulase, lipulaseodactex, lipulase).
For 60 g:
HMB-calcium (90 mg), L-taurin (1800 mg), BCAA (960 mg), L-leucin (480 mg), L-valin (240 mg), L-isoleucin (240 mg), L-glutamin ( 960 mg), L-arginin (90 mg), L-ornithin (90 mg), UAS-probiotika (19,8 mg), enzymkompleks (15 mg).
Næringsoplysninger
-
For 60 Gram
-
Energisk værdi402 Kcal
-
Lipid fedt1.08 G
-
Mættede fedtsyrer0.22 G
-
Kulhydrater / kulhydrater4.92 G
-
Sukker0.43 G
-
Proteiner87 G
-
Salt0.26 G
-
Calcium150 Mg
-
Taurin3000 Mg
-
Enzym blanding25 Mg
-
L-glutamin960 Mg
-
Probiotika33 Mg
-
L-valin240 Mg
-
Bcaa960 Mg
-
L-taurin1800 Mg
-
Probiotika negle19.8 Mg
-
Hmb-calcium90 Mg
-
L leucin480 Mg
-
L-arginin90 Mg
-
L-isoleucin240 Mg
-
Mpi mælkeprotein90 %
-
Enzymkompleks15 Mg
-
L-ornithin90 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.