Hydrolyseret risprotein
Produktværdier
-
Ingen soja
-
Hypoallergenisk
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
Beskrivelse
VByoticS Hydrolyzed Rice Protein er et vegetarisk og hypoallergent kildeprotein. Den er letfordøjelig og ideel til atleter, ældre mennesker, aktive mennesker og dem, der ikke tåler proteiner udvundet af soja og mejeriprodukter godt.
Hvordan tager man Hydrolyseret risprotein?
Det anbefales at blande 20 g med vand eller skummetmælk.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Sammensætning af Hydrolyseret risprotein
Per 100 g:
L-isoleucin (4,31 g), L-leucin (8,49), L-valin (6,14 g), L-lysin (3,6 g), L-threonin (3,7 g), L-methionin (3,7 g), L-phenylalanin (5,47 g), L-tyrosin (5,35 g), L-alanin (5,38 g), L-arginin (8,3 g), sur l-asparaginsyre (9,65 g), L-glutamin (17,85 g), L-glycin ( 4,26 g), L-histidin (2,37 g), L-prolin (4,42 g), L-serin (4,92 g), L-tryptophan (0,92 g), L-cystein (1,75 g).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.