Inaktivt ernæringsmæssigt gærprotein
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
Beskrivelse
Nutritional Yeast Protein er en fantastisk superfood til at berige næringsværdien af ethvert præparat.
Egenskaber og fordele ved Inaktivt ernæringsmæssigt gærprotein
Indeholder de 9 essentielle aminosyrer. Den indeholder også alle BCAA'er og glutamin.
Ved at bruge PDCAAS- metoden (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) anbefalet af FAO/WHO-komiteen i 1993, er den efterhånden den mest udbredte metode på verdensplan til at bestemme kvaliteten af et protein. Det, PDCAAS vurderer, er den ernæringsmæssige kvalitet af specifikke proteinkilder, baseret på beregningen af aminogrammet korrigeret af deres ileale fordøjelighed (i ileum, sidste del af tyndtarmen).
Således er PDCAAS for ernæringsgærprotein 1 (maksimal værdi) svarende til æggehvide eller valle.
Næringsgærprotein er udvundet af næringsgær, der er omhyggeligt dyrket fra en stamme af den primære gær Saccharomyces cerevisiae i renset roemelasse. Senere inaktiveres den og tørres i en rulletromle, der gør den til homogene flager. Da denne gær er inaktiv, vil den ikke sprede udviklingen af gær i tarmkanalen.
Det er en fødevare med ekstraordinære ernæringsmæssige egenskaber. Den er ideel til at berige kosten for sunde og rekonvalescente mennesker, børn, atleter, veganere eller vegetarer.
Ernæringsgærprotein er en enestående kilde til protein af høj kvalitet. Den indeholder 82 % biotilgængelige proteiner, hvilket gør den til en af de fødevarer, der er rigest på dette næringsstof på hele planeten.
Denne superfood indeholder også B-vitaminer, zink (14% VRN), calcium, magnesium, jern og kobber og har et lavt fedtindhold.
Hvordan tager man Inaktivt ernæringsmæssigt gærprotein?
Ernæringsgærprotein kan bruges i meget forskellige applikationer og formater.
For hver dosis på 30 g tilsættes en vegetabilsk drik, mælk, yoghurt eller vand efter smag (ca. 200/300 ml).
Den kan drysses direkte på salater og varme og kolde tilberedte retter.
Det bruges til at lave vegansk "ost", til at gratinere, som ingrediens i fyld. Den kan også kombineres med krydderier eller krydderurter og laves til krydderier.
Det forbedrer smagen af gryderetter, saucer, pasta og pizzaer på grund af dens smag, der minder om ost.
Det opløses godt i flydende medier, så det kan bruges til at berige supper og cremer. I smoothies og grøntsagsdrikke, som topping til morgenkorn.
De kulinariske anvendelser er praktisk talt ubegrænsede.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (helst 5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. Under tørre forhold (helst RF 55-60%) og rent.
Når emballagen er åbnet, lukkes hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå eksponering for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel forurening.
Sammensætning af Inaktivt ernæringsmæssigt gærprotein
Inaktiv gær i flager (100 %)
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi405 Kcal
-
Lipid fedt5 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater10 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre7 G
-
Proteiner82 G
-
Salt0.18 G
-
Inaktiv flaget gær100 %
-
Afbalanceret protein80 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.