Isolat Hydro Compet (kagesmag)
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Isolat Hydro Compet (Cookie Flavor) fra Mega Plus er OPTIPEP® hydrolyseret valle opnået enzymatisk, det bedste protein at tage efter en træningssession, da det er et forfordøjet protein, hvilket fremmer dets absorption, som er meget hurtig til at hjælpe med restitutionen og genopbygning af muskelfibre slidt under træning.
Egenskaber og fordele ved Isolat Hydro Compet (kagesmag)
Isolat Hydrolyseret med 4% hydrolyse giver aminosyrer i form af dipeptider og tripeptider, fremmer deres absorption og leverer samtidig 19,5% BCAAS, hvilket sikrer hurtig genopretning.Hvordan tager man Isolat Hydro Compet (kagesmag)?
Det anbefales at blande ca. 150 - 200 ml vand i.
Forholdsregler
De er ikke blevet beskrevetSammensætning af Isolat Hydro Compet (kagesmag)
Per 100 g:
L-glutaminsyre (15,22 mg), L-asparaginsyre (9,51 mg), L-leucin (9,35 mg), L-lysin (8,1 mg), L-Threonin (6,44 mg), L-valin (5,09 mg), L-prolin (5,04 mg), L-isoleucin (5,03 mg), L-serin (4,72 mg), L-alanin (4,26 mg), L-phenylalanin (2,85 mg), L-tryptophan (2,7 mg), L- Arginin (2,39 mg), L-Cystin (2,13 mg), L-Glycin (1,66 mg), L-Methionin (1,61 mg), L-Histidin (1,61 mg), L-Tyrosin (1,24 mg), Hydrolyseret Instant, Neohesperidin DC, Valleproteinisolat, Acesulfam K, Aromaer, Sucralose, Valleprotein, Sojalecithin.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi353.3 Kcal
-
Lipid fedt1.2 G
-
Proteiner85.5 G
-
L-tyrosin2.7 G
-
L-tryptofan1.24 G
-
L-prolin5.04 G
-
L-lysin8.1 G
-
L-histidin1.61 G
-
L glycin1.66 G
-
L-valin5.09 G
-
L-methionin1.61 G
-
L-asparaginsyre9.51 G
-
L-glutaminsyre15.22 G
-
L-threonin6.44 G
-
L leucin9.35 G
-
L-arginin2.39 G
-
L-cystein2.13 G
-
L-phenylalanin2.85 G
-
L-isoleucin5.03 G
-
L-alanin4.26 G
-
L-serin4.72 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.