Isolat-konkurrence (vaniljesmag)
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Isolat Competition (Vanilla Flavor) fra Mega Plus er et pulverprodukt til tilberedning af forfriskende drinks tilsat sødestoffer. Disse proteiner bidrager til at øge muskelmassen. Proteiner hjælper med at bevare muskelmassen.
Egenskaber og fordele ved Isolat-konkurrence (vaniljesmag)
Isolat Competition er et banebrydende produkt, der indeholder et meget højt proteinindhold, og er fri for fedt og kulhydrater. Isolatr forsyner os med 91,5 % protein, med fremragende BV-, PD-CASS- og PER-værdier. ç De forskellige proteinfraktioner, der udgør ISOLAT-proteiner, er beta-lactoglobulin, alfa-lactalbumin og glycomacropeptider, som sammen med deres høje niveau af forgrenede og essentielle aminosyrer gør dette præparat til det perfekte proteintilskud for enhver atlet. Isolat Competition er fremragende til at stimulere immunsystemet, på grund af dets antivirale og antibakterielle egenskaber takket være dets glycomacropeptide indhold, samt dets fordøjelsesregulerende egenskaber, og er også en kilde til biologisk tilgængeligt calcium.Hvordan tager man Isolat-konkurrence (vaniljesmag)?
Det anbefales at blande ca. 150 - 200 ml vand i.
Forholdsregler
De er ikke blevet beskrevetSammensætning af Isolat-konkurrence (vaniljesmag)
Per 100 g:
L-glutaminsyre (17,5 g), L-asparaginsyre (11,4 g), L-leucin (10,7 g), L-lysin (10,4 g), L-Threonin (7 g), L-isoleucin (6,8 g), L-prolin (5,9 g), L-valin (5,4 g), L-alanin (4,7 g), L-serin (4,4 g), L-phenylalanin (3 g), L-tyrosin (3 g), L- Cystein (2,6 g), L-Methionin (2,3 g), L-Tryptophan (2,1 g), L-Arginin (2,1 g), L-Glycin (1,8 g), L-Histidin (1,7 g), Roejuice, Neohesperidin DC, Siliciumdioxid, Valleproteinisolat, Acesulfam K, Aroma, Aromaer, Sucralose, Sojalecithin, Citronsyre.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi378.6 Kcal
-
Lipid fedt0.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.9 G
-
Proteiner91.5 G
-
L-tyrosin3 G
-
L-tryptofan2.1 G
-
L-prolin5.9 G
-
L-lysin10.4 G
-
L-histidin1.7 G
-
L glycin1.8 G
-
L-valin5.4 G
-
L-methionin2.3 G
-
L-asparaginsyre11.4 G
-
L-glutaminsyre17.5 G
-
L-threonin7 G
-
L leucin10.7 G
-
L-arginin2.1 G
-
L-cystein2.6 G
-
L-phenylalanin3 G
-
L-isoleucin6.8 G
-
L-alanin4.7 G
-
L-serin4.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.