Isolatkonkurrence (citronyoghurtsmag)
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Isolat Competition (Lemon Yoghurt Flavor) fra Mega Plus er et pulverprodukt til tilberedning af forfriskende drinks tilsat sødestoffer. Disse proteiner bidrager til at øge muskelmassen. Proteiner hjælper med at bevare muskelmassen.
Egenskaber og fordele ved Isolatkonkurrence (citronyoghurtsmag)
Isolat Competition er et seneste generations produkt, der indeholder et meget højt proteinindhold og er fri for fedt og kulhydrater._x000D_ Isolatr giver os 91,5 % protein, med fremragende BV, PD-CASS og PER værdier. ç_x000D_ De forskellige proteinfraktioner, der udgør ISOLAT-proteiner, er beta-lactoglobulin, alfa-lactalbumin og glycomacropeptider, som sammen med deres høje niveau af forgrenede og essentielle aminosyrer gør dette præparat til det perfekte proteintilskud for enhver atlet._x000D_ _x000D_ Isolat er fremragende til at stimulere immunsystemet på grund af dets antivirale og antibakterielle egenskaber takket være dets glycomacropeptide indhold, samt dets fordøjelsesregulerende egenskaber, og er også en kilde til biologisk tilgængeligt calcium.Hvordan tager man Isolatkonkurrence (citronyoghurtsmag)?
Det anbefales at blande ca. 150 - 200 ml vand i.
Forholdsregler
De er ikke blevet beskrevetSammensætning af Isolatkonkurrence (citronyoghurtsmag)
Valleproteinisolat opnået ved cross-flow mikrofiltreringsmembran (CFM) separationsprocesser & emulgator (sojalecithin), aromaer, antiklumpningsmiddel: siliciumdioxid, sødestoffer: acesulfam K, sucralose og neohesperidin DC.
Per 100 g:
L-glutaminsyre (17,5 g), L-asparaginsyre (11,4 g), L-leucin (10,7 g), L-lysin (10,4 g), L-threonin (7 g), L-isoleucin (6,8 g), L-prolin (5,9 g), L-valin (5,4 g), L-alanin (4,7 g), L-serin (4,4 g), L-phenylalanin (3 g), L-tyrosin (3 g), L- cystein (2,6 g), L-methionin (2,3 g), L-tryptophan (2,1 g), L-arginin (2,1 g), L-glycin (1,8 g), L-Histidin (1,7 g).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi378.6 Kcal
-
Lipid fedt0.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.9 G
-
Proteiner91.5 G
-
L-tyrosin3 G
-
L-tryptofan2.1 G
-
L-prolin5.9 G
-
L-lysin10.4 G
-
L-histidin1.7 G
-
L glycin1.8 G
-
L-valin5.4 G
-
L-methionin2.3 G
-
L-asparaginsyre11.4 G
-
L-glutaminsyre17.5 G
-
L-threonin7 G
-
L leucin10.7 G
-
L-arginin2.1 G
-
L-cystein2.6 G
-
L-phenylalanin3 G
-
L-isoleucin6.8 G
-
L-alanin4.7 G
-
L-serin4.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.