Økologisk vegetabilsk protein 73% kakao
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden farvestoffer
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Ingen kunstige smagsstoffer
-
Vegetarisk
-
Ingen allergener
-
Uden tilsat sukker
-
Lavt fedtindhold
-
Lavt indhold af kulhydrater
-
Lavt i kalorier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk vegetabilsk protein 73% kakao er 3 vegetabilske proteiner kombineret i det rigtige forhold for at opnå en formel med ekstraordinær rigdom i vigtige aminosyrer til udvikling og vedligeholdelse af muskelmasse.
Egenskaber og fordele ved Økologisk vegetabilsk protein 73% kakao
Plantebaserede proteinshakes kan hjælpe med restitution og muskeltilvækst, når de tages efter træning, hvilket matcher deres virkninger med virkningerne af valleprotein, ifølge nyere forskning. Denne undersøgelse har vist, at plantebaseret protein fremmer en betydelig stigning i muskelmasse, styrke og udholdenhed hos atleter, der udfører vægtløftningsøvelser 3 gange om ugen. Den indeholder alle de essentielle aminosyrer (dem, der ikke kan syntetiseres af den menneskelige krop og skal indtages gennem kosten), med i alt 18 aminosyrer. Det er en formel rig på aminosyrerne lysin og arginin. Den essentielle aminosyre lysin er en forløber for carnitin.
ES-ECO-019-CT
Hvordan tager man Økologisk vegetabilsk protein 73% kakao?
- Tilsæt 30 g i en shaker med 200/300 ml grøntsagsdrik, juice eller vand
- rør det
- Du kan tilføje havre, nødder, banan, kakaofrø mv.
Tag det cirka 30 minutter før eller efter træning.
Forholdsregler
Undgå at brænde eller koge noget præparat, der indeholder denne formel, for at få fuld fordel af dets fordele. Det kan være et glimrende alternativ for folk, der lider af fødevareallergi eller intolerance over for gluten, soja, æg og/eller mælkeprodukter.
Lagringsbetingelser
Opbevares i lukkede beholdere, ved stuetemperatur, beskyttet mod direkte lys, under tørre og rene forhold. Opbevaring i op til 12 måneder i den originale forseglede beholder.
Sammensætning af Økologisk vegetabilsk protein 73% kakao
Risprotein, ærteprotein, industrihampprotein, kakaopulver Theobroma cacao L. * og naturlig smag. *økologiske landbrugsafgrøder.
For hver 100 g aminosyrer:
Alanin (3,05 g), arginin (5,36 g), asparaginsyre (6,49 g), cystein (1 g), glutaminsyre (11,26 g), glycin (2,34 g), histidin (1,5 g), isoleucin*·· · (3,51 g), Leucin*··· (5,72 g), Lysin* (3,7 g), Methionin* (1,21 g), Phenylalanin* (3,13 g), Prolin (3,53 g), Serin (3,24 g), Threonin * (2,77 g), Tryptophan* (0,99 g), Tyrosin (2,52 g), Valin *··· (3,72 g).
(*)aa. væsentlig, (···)aa.forgrenet.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi348 Kcal
-
Lipid fedt5 G
-
Mættede fedtsyrer2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre7 G
-
Proteiner73 G
-
Salt0 G
-
Wisteria2.34 G
-
Asparaginsyre6.49 G
-
Proline3.53 G
-
Serine3.24 G
-
Leucin5.72 G
-
Valine3.72 G
-
Tryptofan0.99 G
-
Glutaminsyre11.26 G
-
Threonin2.77 G
-
Lysin3.7 G
-
Arginin5.36 G
-
Histidin1.5 G
-
Cystein1 G
-
Methionin1.21 G
-
Phenylalanin3.13 G
-
Isoleucin3.51 G
-
Alanin3.05 G
-
Tyrosin2.52 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.