Økologisk vegetabilsk protein 75% vanilje
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden farvestoffer
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Ingen kunstige smagsstoffer
-
Ingen sødemidler
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Lavt fedtindhold
-
Lavt indhold af kulhydrater
-
Lavt i kalorier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk vegetabilsk protein 75% vanilje er en afbalanceret kombination af 3 økologiske vegetabilske proteinekstrakter af høj kvalitet, der er blevet præcist kombineret for at opnå et komplet og afbalanceret aminogram.
Egenskaber og fordele ved Økologisk vegetabilsk protein 75% vanilje
De 3 proteiner er kombineret i det rigtige forhold for at opnå en formel ekstraordinært rig på nøgleaminosyrer til udvikling og vedligeholdelse af muskelmasse. Den indeholder alle de essentielle aminosyrer, det vil sige dem, der ikke kan syntetiseres af den menneskelige krop og skal indtages gennem kosten. Denne formel indeholder i alt 18 aminosyrer.
Det er en formel rig på aminosyrerne lysin og arginin. Den essentielle aminosyre lysin er en forløber for carnitin, som er det molekyle, der er ansvarligt for at omdanne fedtsyrer til energi. Det kan hjælpe med vægttab og kontrol med den fordel, at det er meget fedtfattigt og lavt i kalorier. Foreløbig forskning har forbundet risprotein med fedttab.
ES-ECO-019-CT
Hvordan tager man Økologisk vegetabilsk protein 75% vanilje?
- Tilsæt 30 g i en shaker med 200/300 ml grøntsagsdrik, juice eller vand
- rør det
- Du kan tilføje havre, nødder, banan, kakaofrø mv.
Tag det cirka 30 minutter før eller efter træning.
Forholdsregler
Undgå at brænde eller koge noget præparat, der indeholder denne formel, for at få fuld fordel af dets fordele. Det kan være et glimrende alternativ for folk, der lider af fødevareallergi eller intolerance over for gluten, soja, æg og/eller mælkeprodukter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. I tørre (RF 55-65%) og rene forhold. Når den er åbnet, lukkes den hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå udsættelse for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel kontaminering.
Sammensætning af Økologisk vegetabilsk protein 75% vanilje
Risprotein, Ærteprotein, Hampprotein og naturlig vanilje- og kanelsmag. *Økologiske landbrugsafgrøder.
For hver 100 g aminosyrer:
Alanin (3,05 g), arginin (5,36 g), asparaginsyre (6,49 g), cystein (1 g), glutaminsyre (11,26 g), glycin (2,34 g), histidin (1,5 g), isoleucin*·· · (3,51 g), Leucin*··· (5,72 g), Lysin* (3,7 g), Methionin* (1,21 g), Phenylalanin* (3,13 g), Prolin (3,53 g), Serin (3,24 g), Threonin * (2,77 g), tryptofan* (0,99 g), tyrosin (2,52 g), valin *··· (3,72 g).
(*)aa. væsentlig, (···)aa.forgrenet.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi337 Kcal
-
Lipid fedt4 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre8 G
-
Proteiner75 G
-
Salt0 G
-
Wisteria2.34 G
-
Asparaginsyre6.49 G
-
Proline3.53 G
-
Serine3.24 G
-
Leucin5.72 G
-
Valine3.72 G
-
Tryptofan0.99 G
-
Glutaminsyre11.26 G
-
Threonin2.77 G
-
Lysin3.7 G
-
Arginin5.36 G
-
Histidin1.5 G
-
Cystein1 G
-
Methionin1.21 G
-
Phenylalanin3.13 G
-
Isoleucin3.51 G
-
Alanin3.05 G
-
Tyrosin2.52 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.