Økologisk vegetabilsk protein 77% vanilje
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden farvestoffer
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Ingen kunstige smagsstoffer
-
Ingen sødemidler
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Lavt fedtindhold
-
Lavt indhold af kulhydrater
-
Lavt i kalorier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk vegetabilsk protein 77% vanilje er en afbalanceret kombination af 3 økologiske vegetabilske proteinekstrakter af høj kvalitet, der er blevet præcist kombineret for at opnå et komplet og afbalanceret aminogram.
Egenskaber og fordele ved Økologisk vegetabilsk protein 77% vanilje
De 3 proteiner er kombineret i det rigtige forhold for at opnå en formel ekstraordinært rig på nøgleaminosyrer til udvikling og vedligeholdelse af muskelmasse. Det indeholder alle de essentielle aminosyrer, det vil sige dem, der ikke kan syntetiseres af den menneskelige krop og skal indtages gennem kosten. Denne formel indeholder i alt 18 aminosyrer.
Det er en formel rig på aminosyrerne lysin og arginin. Den essentielle aminosyre lysin er en forløber for carnitin, som er det molekyle, der er ansvarligt for at omdanne fedtsyrer til energi. Det kan hjælpe med vægttab og kontrol med den fordel, at det er meget fedtfattigt og lavt i kalorier. Foreløbig forskning har knyttet risprotein til fedttab.
ES-ECO-019-CTHvordan tager man Økologisk vegetabilsk protein 77% vanilje?
Det anbefales at tilsætte 30 g (måler) til 200/300 ml grøntsagsdrik, juice eller vand i en shaker ca. 30 minutter før eller efter træning. Alternativt kan du indtage på et hvilket som helst tidspunkt af dagen for at øge proteinindtaget.
Den er perfekt egnet til brug i varme og kolde tilberedninger, såsom: grøntsagsdrikke og smoothies, drysset på korn, yoghurt, som tilsætning til chia buddinger eller skåle, cerealier og/eller frø energibarer, grøntsagsposter, desserter, bagværk af alle typer, som konsistensforbedrer og øger volumen og friskheden af produkterne.
Forholdsregler
Undgå at brænde eller koge noget præparat, der indeholder denne formel, for at få fuld fordel af dets fordele. Det kan være et glimrende alternativ for folk, der lider af fødevareallergi eller intolerance over for gluten, soja, æg og/eller mælkeprodukter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. I tørre (RF 55-65%) og rene forhold. Når den er åbnet, lukkes den hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå udsættelse for omgivende luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel kontaminering.
Sammensætning af Økologisk vegetabilsk protein 77% vanilje
Råspiret brune risprotein*, ærteprotein*, industrielt hampefrøproteinmel*, kokossukker* og naturlig vaniljesmag (*) afgrøder fra økologisk landbrug.
For hver 100 g aminosyrer:
Alanin (3,05 g), arginin (5,36 g), asparaginsyre (6,49 g), cystein (1 g), glutaminsyre (11,26 g), glycin (2,34 g), histidin (1,5 g), isoleucin*·· · (3,51 g), Leucin*··· (5,72 g), Lysin* (3,7 g), Methionin* (1,21 g), Phenylalanin* (3,13 g), Prolin (3,53 g), Serin (3,24 g), Threonin * (2,77 g), Tryptophan* (0,99 g), Tyrosin (2,52 g), Valin *··· (3,72 g).
(*)aa. væsentlig, (···)aa.forgrenet.
Certifikat
ES-ECO-019-CTNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt4 G
-
Mættede fedtsyrer1.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater10.8 G
-
Sukker3 G
-
Proteiner77.6 G
-
Kostfibre7.7 G
-
Salt0.001 G
-
Alanin3.05 G
-
Arginin5.36 G
-
Asparaginsyre6.49 G
-
Cystein1 G
-
Glutaminsyre11.26 G
-
Wisteria2.34 G
-
Histidin1.5 G
-
Isoleucin3.51 G
-
Leucin5.72 G
-
Lysin3.7 G
-
Methionin1.21 G
-
Phenylalanin3.13 G
-
Proline3.53 G
-
Serine3.24 G
-
Threonin2.77 G
-
Tryptofan0.99 G
-
Tyrosin2.52 G
-
Valine3.72 G
-
Energisk værdi357 Kcal
-
Kalium166 Mg
-
Magnesium140 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.