Oksekødsprotein, vaniljekanel
Beskrivelse
Oksekødsprotein, vaniljekanel er et mælkefrit proteindrikpulver med sødestoffer. Hydrolyseret proteinpeptidformel afledt af oksekød, med en speciel aminosyrebase.
Egenskaber og fordele ved Oksekødsprotein, vaniljekanel
Oksekødsprotein er en proteinkilde, som er lettere at fordøje end oksekød med lavt fedtindhold såsom bøf, det absorberer godt, og da det er et animalsk protein, har det en stor biologisk værdi.
Oksekød Protein er en fremragende kilde til protein for enhver; det bidrager til at opretholde sunde knogler og muskelmasse samt til muskelmassevækst.
Hvordan tager man Oksekødsprotein, vaniljekanel?
Det anbefales at blande 1 portion (30 g = 1 måleske = 2 dybede spiseskefulde) med 250 ml vand i en shaker. På træningsdage drik mindst to portioner; en portion inden for 45 minutter efter træning, og en anden mellem to måltider. På hviledage drikkes en portion om morgenen og en om aftenen.
Forholdsregler
Indeholder soja. Fremstillet i en plante, der fremstiller mælk, æg, soja, gluten, krebsdyr, svovldioxid og nødder indeholdende fødevarer.
Advarsel: Produktet erstatter ikke en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Tartrazin: kan have en negativ effekt på aktivitet og opmærksomhed hos børn.
Sammensætning af Oksekødsprotein, vaniljekanel
Oksekødsproteinblanding (85%): (hydrolyseret protein, L-glutamin, L-arginin), smagsforstærker (glycin og dets natriumsalt), maltodextrin, smagsstoffer, fortykningsmidler (cellulosegummi, carrageenan), emulgator (lecithiner (soja)), kanel, Flødekande (kokosfedt, maltodextrin, vegetabilsk protein, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)), salt, sødemiddel (sucralose), farve (tartrazin).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.