Orange smag nitrogen
Beskrivelse
Orange smag Nitrogen er et protein af høj kvalitet, med et uovertruffent aminogram og let og hurtig fordøjelse, essentiel i muskelrekonstruktion for enhver konkurrenceatlet, designet til dets særlige egenskaber før, under og umiddelbart efter træning/konkurrence.
Den største og mest dokumenterede fordel ligger i muskelrestitution efter en intens eller langvarig træning eller træningssession. Bliver vi ikke raske, opstår træthed og muskeludmattelse med deraf følgende nedsat præstationsevne og følelsen af at miste kræfter, løber vi en meget stor risiko for skader, udover at svække vores immunforsvar og risikere infektioner.
Egenskaber og fordele ved Orange smag nitrogen
Proteiner er nødvendige for dannelse og fornyelse af væv. Organismer, der er i en vækstperiode, har brug for en tilstrækkelig forsyning af protein til vægtøgning. Voksne organismer, som har deres vægt stabiliseret, er i dynamisk ligevægt, hvor deres proteiner konstant nedbrydes og regenereres, selvom deres sammensætning forbliver konstant. Til dette skal der være en regelmæssig og kontinuerlig tilførsel af proteiner i kosten. Atleter har brug for mere protein i deres kost, ofte så meget som det dobbelte af det anbefalede behov for resten af befolkningen. I tilfælde af styrkeatleter eller dem under et kaloriebegrænset diætprogram, kan dette tal øges op til tre gange.
- Den indeholder 20,4% BCAA pr. 100 g nettoprotein i forholdet 2,1,1, hvilket er det eneste, der understøttes af videnskabelige undersøgelser.
- Den indeholder i alt 42,6% essentielle aminosyrer pr. 100 g nettoprotein, de 8 essentielle aminosyrer er dem, som kroppen ikke selv kan syntetisere.
- Indeholder 21,2% L-glutaminsyre og L-glutamin pr. 100 g nettoprotein.
- Dens fordøjelighed og absorptionshastighed. Tilstedeværelsen af laktose er næsten nul, hvilket gør den passende for langt de fleste intolerante mennesker, og dens fedtprocent er 0,5 g pr. portion.
- På grund af dens biologiske værdi, absorptionshastighed, PH over 6,3 og fordøjelighed er NitroGen® en bedre mulighed end andre proteiner og enhver aminosyresammensætning.
- NitroGen anbefales til personer, der har en følsom mave under sportsaktivitet, såsom Master atleter med mange års konkurrence bag sig.
- NitroGen bruger det seneste inden for mikro-indkapslede naturlige aromaer.
Hvordan tager man Orange smag nitrogen?
Det anbefales at tage før og under træning/konkurrence: Afhængigt af varigheden og intensiteten af din træning, tag en portion på 60g, 226 Kcal (1 mål fra målebægeret) tilsæt en halv liter vand, i refills før en test, eller ved pause i f.eks. en kamp, og i 1 liter vand samme måling under en lang udholdenhedstest. Hvis du vejer mere end 80 kg, kan du øge doseringen. For at kombinere med NitroGen®, rådfør dig med din træner eller sportslæge.
Sammensætning af Orange smag nitrogen
L-Glutamin (5%), Vitamin B6 og B12, Valleisolat (47,5%), Hydrolyseret Valleisolat (47,5%), Kyowa.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi425.78 Kcal
-
Lipid fedt1.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3.8 G
-
Sukker0.5 G
-
KostfibreG
-
Proteiner88.22 G
-
Salt135 G
-
Vitamin b1 / thiamin4.66 G
-
Vitamin b12 / cobalamin8.33 Mg
-
L-tyrosin2.66 G
-
L-tryptofan2.1 G
-
L-prolin5.53 G
-
L-lysin8.56 G
-
L-glutamin21.99 G
-
L-histidin1.4 G
-
L glycin1.61 G
-
L-valin5.08 G
-
Bcaa20.4 G
-
L-methionin2.87 G
-
Valleproteinisolat45 %
-
L-asparaginsyre10.85 G
-
Essentielle aminosyrer42.6 G
-
L leucin10.6 G
-
L-arginin1.81 G
-
L-cystein2.28 G
-
L-phenylalanin6.82 G
-
L-isoleucin5.16 G
-
Hydrolyseret valleproteinisolat45 %
-
L-alanin5.02 G
-
L-serin4.95 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.