Sojaprotein 50% økologisk
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Fødevareprodukt af høj kvalitet lavet af økologisk soja vegetabilsk protein.
Hvordan tager man Sojaprotein 50% økologisk?
På grund af dens lyse farve og milde smag kan sojaprotein tilsættes til enhver mad uden at ændre dens sensoriske kvaliteter. Bland et par spiseskefulde (20-25 g) i et glas af din yndlingsdrink eller tilsæt shakes, smoothies, yoghurt mv. På grund af sin fremragende ydeevne i køkkenet er den desuden ideel til tilberedning af saucer, desserter og bagværk og kager. For at sikre fuldstændig opløsning anbefaler vi at ryste kraftigt i stedet for at røre med en ske.
Forholdsregler
Dette produkt er fremstillet i et anlæg, hvor nødder og sesam håndteres.
Sammensætning af Sojaprotein 50% økologisk
Sojakoncentrat* (100%).
*Ingrediens fra Økologisk Landbrug.
Certifikat
ES-ECO-024-MU Landbrug EU/Ikke-EU
Næringsoplysninger
-
For 375 Gram
-
Øko sojakoncentrat100 %
-
Lipid fedt24.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater24 G
-
Sukker12 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner50 G
-
Salt0.3 G
-
Energisk værdi518 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.