Chokolade valleprotein
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Ren kakao giver gode antioxidantegenskaber, som er meget gavnlige. Mælk, af høj ernæringsmæssig kvalitet, har sunde fedtsyrer. Kokossukker giver jern, zink, calcium og kalium.
Egenskaber og fordele ved Chokolade valleprotein
Det har en præbiotisk effekt, favoriserer tarmens mikrobiota og regulerer sukker. Antioxidanterne i kakao forbedrer effektiviteten af energiceller (mitokondrier) og hjælper med den fysiske ydeevne.
Det har endda aminosyrer som glutaminsyre, som tarmceller kan bruge som energikilde.
Hvordan tager man Chokolade valleprotein?
Det anbefales at opløse 35 g proteinpulver sammen med 300 ml vand, mælk eller grøntsagsdrikke i en shaker og ryste det godt i 30 sekunder. For at opløse det endnu bedre kan du bruge en blender, og hvis du tilføjer mindre væske, kan du få en cremet konsistens, som en mousse. Hvis du vil tilsætte kulhydrater, så opløs proteinet i vegetabilske drikke, såsom ris, havregryn eller tigernøddedrikke.
Sammensætning af Chokolade valleprotein
Vallekoncentrat (mælk) (80,65%), kakaopulver (11,29%) og kokosblomstsukker (8,06%).
Næringsoplysninger
-
For 1 Gram
-
Energisk værdi364 Kcal
-
Lipid fedt2.9 G
-
Mættede fedtsyrer1.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater11 G
-
Sukker9.5 G
-
Kostfibre3.9 G
-
Proteiner70 G
-
Salt0.5 G
-
Vallekoncentrat80.65 %
-
Kokosblomstsukker8.06 %
-
Kakaopulver11.29 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.