Guldisolat vallechokolade jordnøddesmør
Beskrivelse
Gold isolat whey chokolade jordnøddesmør fra Nankervis er et protein, der anbefales i situationer med lavt proteinindtag, højt fysisk slid (f.eks. atleter og rekonvalescente personer).
Egenskaber og fordele ved Guldisolat vallechokolade jordnøddesmør
- Hovedingrediens: mælkeprotein.
- Vegetarisk.
- Meget højt proteinindhold.
- Med multienzymkompleks til at hjælpe med fordøjelsen.
- Med naturligt sødemiddel (stevia).
Hvordan tager man Guldisolat vallechokolade jordnøddesmør?
Det anbefales at tilberede med skummetmælk eller vand. Bland 30 g pulver (ca. 3 rettede scoops) i et stort glas vand eller skummetmælk (250 ml), rør indtil det er opløst og drik med det samme. Må ikke koge.
Forholdsregler
Allergener : mælk og jordnødder (indeholder ikke spor af andre allergener).
Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Opbevares utilgængeligt for små børn. Dette produkt bør ikke bruges som en erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Det bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed eller allergi over for nogen af dets komponenter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Sammensætning af Guldisolat vallechokolade jordnøddesmør
Valleproteinisolat, certificeret UTZ affedtet kakaopulver (Theobroma cacao L., bønne), emulgator: solsikkelecithin (E 322), organisk havsalt, naturlig sukker og jordnøddesmag, multi-enzymkompleks af vegetabilsk oprindelse (amylase, neutral protease, cellulase, lactase, lipase).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi378 Kcal
-
Lipid fedt1.6 G
-
Mættede fedtsyrer1.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater13.4 G
-
Sukker1.2 G
-
Proteiner77.4 G
-
Salt0.6 G
-
L-tyrosin2.2 G
-
L-tryptofan1.3 G
-
L-prolin4.4 G
-
L-lysin7.2 G
-
L-histidin1.4 G
-
Asparaginsyre8 G
-
L glycin1.4 G
-
L-valin4.5 G
-
L-methionin1.7 G
-
Glutaminsyre13.6 G
-
L-threonin5.3 G
-
L leucin8.3 G
-
L-arginin2.1 G
-
L-cystein1.6 G
-
L-phenylalanin2.4 G
-
L-isoleucin4.4 G
-
L-alanin3.8 G
-
L-serin3.9 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.