vallepulver
Beskrivelse
NOW pulveriseret valle er den flydende form overlegen, da den har lang holdbarhed og ikke kræver køling. Valle er en fremragende kilde til protein og calcium.
Egenskaber og fordele ved vallepulver
De fleste professionelle bagere vil fortælle dig, at kærnemælk er en nødvendighed i ethvert køkken. Det er surt og reagerer med alkalisk bagepulver for at skabe kuldioxidbobler, hvilket giver bagværk den karakteristiske lette og luftige tekstur.
Hvordan tager man vallepulver?
Det anbefales at lave kærnemælkspandekager, følg anvisningerne for enhver pandekageblanding og erstatte rekonstitueret kærnemælksvæske med mælken i opskriften. For at rekonstituere til kærnemælk, bland 1/4 kop pulver i 8 oz. glas vand.
Sammensætning af vallepulver
Sød creme af vallepulver (mælk).
Næringsoplysninger
-
For 30 Gram
-
Energisk værdi120 Kcal
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater15 G
-
Sukker15 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner10 G
-
Salt0 G
-
Kalium477 Mg
-
Calcium355 Mg
-
Jern0 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.