Vanilje inaktivt ernæringsgærprotein
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
Beskrivelse
Ernæringsgærprotein med vaniljesmag er en fantastisk superfood til at berige næringsværdien af ethvert præparat. Indeholder de 9 essentielle aminosyrer. Det indeholder også BCAA og glutamin.
Egenskaber og fordele ved Vanilje inaktivt ernæringsgærprotein
Næringsgærprotein er udvundet af næringsgær, der er omhyggeligt dyrket fra en stamme af den primære gær Saccharomyces cerevisiae i renset roemelasse. Senere inaktiveres den og tørres i en rulletromle, der gør den til homogene flager. Da denne gær er inaktiv, vil den ikke sprede udviklingen af gær i tarmkanalen.
Det er en fødevare med ekstraordinære ernæringsmæssige egenskaber. Den er ideel til at berige kosten for sunde og rekonvalescente mennesker, børn, atleter, veganere eller vegetarer.
Ernæringsgærprotein er en enestående kilde til protein af høj kvalitet. Den indeholder 82% biotilgængelige proteiner, hvilket gør den til en af de fødevarer, der er rigest på dette næringsstof på hele planeten.
Denne superfood indeholder også B-vitaminer, zink (13,5% VRN), calcium, magnesium, jern og kobber og har et lavt fedtindhold.
Hvordan tager man Vanilje inaktivt ernæringsgærprotein?
Ernæringsgærprotein kan bruges i meget forskellige applikationer og formater.
For hver dosis på 30 g tilsættes en vegetabilsk drik, mælk, yoghurt eller vand efter smag (ca. 200/300 ml).
Den kan drysses direkte på salater og varme og kolde tilberedte retter.
Det bruges til at lave vegansk "ost", til at gratinere, som ingrediens i fyld. Den kan også kombineres med krydderier eller krydderurter og laves til krydderier.
Det forbedrer smagen af gryderetter, saucer, pasta og pizzaer på grund af dens smag, der minder om ost.
Det opløses godt i flydende medier, så det kan bruges til at berige supper og cremer. I smoothies og grøntsagsdrikke, som topping til morgenkorn.
De kulinariske anvendelser er praktisk talt ubegrænsede.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (helst 5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. Under tørre forhold (helst RF 55-60%) og rent.
Når emballagen er åbnet, lukkes hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå eksponering for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel forurening.
Sammensætning af Vanilje inaktivt ernæringsgærprotein
Inaktiveret gærpulver (100%), Naturlig vaniljesmag
Per 100 g:
Alanin (6,12 g), arginin (5,66 g), asparaginsyre (10,64 g), cystein (1,16 g), glutaminsyre (11,03 g), glycin (2,46 g), histidin (4,4 g), isoleucin (5,6 g). ), leucin (8,97 g), lysin (9,24 g), methionin (2,31 g), phenylalanin (5,23 g), prolin (2,87 g), serin (5,02 g), threonin (5,32 g), tryptofan (1,39 g), Tyrosin (4,41 g), Valine (4,98 g)
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi395 Kcal
-
Lipid fedt4.9 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater9.8 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre6.8 G
-
Proteiner80 G
-
Salt0.1 G
-
Wisteria2.46 G
-
Asparaginsyre10.64 G
-
Proline2.87 G
-
Serine5.02 G
-
Leucin8.97 G
-
Valine4.98 G
-
Tryptofan1.39 G
-
Inaktiveret gærpulver100 %
-
Glutaminsyre11.03 G
-
Threonin5.32 G
-
Lysin9.24 G
-
Arginin5.66 G
-
Histidin4.4 G
-
Cystein1.16 G
-
Methionin2.31 G
-
Phenylalanin5.23 G
-
Isoleucin5.6 G
-
Alanin6.12 G
-
Tyrosin4.41 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.