Vegansk vaniljeprotein
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Eric Favres veganske vaniljeprotein kommer fra 3 proteinkilder: ærter, ris og spirulina titreret i klorofyl (spirulina hjælper med at booste immunsystemet). Veganske proteiner anbefales som en del af et muskelvedligeholdelses- eller vægttabsprogram. Det anbefales også til alle mennesker, der ikke indtager nok protein, eller som har et øget behov for protein (vegetarer, atleter osv.)
Egenskaber og fordele ved Vegansk vaniljeprotein
Vegansk protein indeholder 80% protein, som fremmer øgning og vedligeholdelse af muskelmasse. Indeholder også ModCarb™, en blanding af kulhydrater fra økologiske kornprodukter (havre, boghvede, quinoa, amaranth og hirse).
Hvordan tager man Vegansk vaniljeprotein?
Det anbefales at tilsætte 150 ml vand eller 200 ml skummetmælk, blande kraftigt og nyde. Det anbefales at indtage på denne måde: På træningsdage skal du tage 1 mål på 30 g om morgenen og derefter før og efter træning for at forsyne musklerne med de proteiner, der er nødvendige for muskeludvikling. På hviledage tages 2 mål af 30 g om dagen, helst morgen og aften. For at tilberede drinken: 1 måleske 30 g.
Forholdsregler
Følg brugsanvisningen. Opbevares utilgængeligt for små børn. Anvendes som en del af en varieret kost og en sund livsstil. Luk glasset tæt mellem hver brug.
Lagringsbetingelser
Opbevares væk fra fugt.
Sammensætning af Vegansk vaniljeprotein
For 30 g:
Spirulina (333 mg), Ærteproteinisolat (86%), Kakaopulver (6,3%), Klorofyl (3 mg), Risprotein (3%), Natriumchlorid, Naturlig smag, havreklid, Quinoa af organisk oprindelse, Amarant af økologisk oprindelse, Boghvede af økologisk oprindelse, Hirse af økologisk oprindelse, Hasselnøddesmag, Thaumatin.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.