Kosterol Holomega
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden farvestoffer
Beskrivelse
Holomega Kosterol fra Equisalud har handling til kontrol og vedligeholdelse af optimale triglyceridniveauer. Bidrager til beskyttelse af celler mod oxidativ skade.
Egenskaber og fordele ved Kosterol Holomega
I sin formel har den komponenter, hvis egenskaber fremmer den korrekte fordøjelse af mad og lindrer ubehag i tarmen, samt flatulens og abdominale udspilninger. Antioxidanter. Leverbeskytter. De hjælper med at undgå tidlig degeneration, inflammatoriske processer, øjen- og leddegeneration.
Hvordan tager man Kosterol Holomega?
Det anbefales at tage fortrinsvis sammen med måltider eller som anvist af en specialist.
Forholdsregler
Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost. Overskrid ikke den udtrykkeligt anbefalede daglige dosis. Opbevares utilgængeligt for små børn. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder, personer over 70 år, børn og unge, personer med lever-, nyre- eller muskelproblemer, personer, der tager medicin, der kan føre til interaktioner, eller personer med intolerance over for statiner. Kontakt din læge og/eller apoteket, hvis du er i tvivl.
Lagringsbetingelser
Opbevar beholderen tæt lukket på et tørt og køligt sted.
Sammensætning af Kosterol Holomega
Per kapsel:
Rød gærris (312,5 mg), tørekstrakt fra kinesisk kanel (120 mg), tørekstrakt af solsvampe (100 mg), Reduceret L-glutathion (GSH) (80 mg), Gær beriget med selen (27,5 mg), Magnesiumstearat, Siliciumdioxid, polysaccharid af vegetabilsk oprindelse (pululan).
Næringsoplysninger
-
For 1 Kapsel
-
Reduceret l-glutathion80 Mg
-
Policosanol10 Mg
-
Kinesisk kanel tørekstrakt120 Mg
-
Monacolinas1.46 Mg
-
Solsvamp tørekstrakt100 Mg
-
Fermenteret ris med rød gær85 Mg
-
Selenberiget gær27.5 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.