E-vitamin 250 IE
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
-
Uden gær
Beskrivelse
Vitamin E 250 IE fra Lamberts er et vigtigt supplement til at regulere kemiske processer i kroppen.
Egenskaber og fordele ved E-vitamin 250 IE
Der er to hovedgrupper af vitaminer: fedtopløselige vitaminer, såsom vitamin A, D og E, som kan opløses i fedt og lagres i kroppen, og vandopløselige vitaminer, såsom vitamin B og C, som er opløselige i vand, og som kroppen ikke kan lagre Naturligt E-vitamin (d-alpha-tocopherol) er videnskabeligt bevist at være dobbelt så potent som dets syntetiske modstykke (dl-alpha tocopherol) og er blevet udråbt af mange forskere som en af de. de vigtigste kostantioxidanter kendt for manden.
E-vitamin beskytter alle celler i kroppen mod oxidativt stress forårsaget af reaktive forbindelser kaldet "frie radikaler", og disse beskyttende egenskaber har sat E-vitamin i centrum for global forskning.
Lamberts leverer E-vitaminer i deres naturlige d-alfa-tocopherol-form, da det er den form, det produceres i i fødevarer. Forskning viser, at naturligt E-vitamin har overlegen biologisk aktivitet, optages og fastholdes lettere i kroppen end syntetisk E-vitamin. Den syntetiske form kaldes dl-alpha tocopherol, og det er den billigste og mest almindelige anvendte i mange E-vitaminprodukter.
E-vitaminet, der bruges i Lamberts produkter, er opnået naturligt fra vegetabilsk olie og er i vores produkter standardiseret til d-alfa tocopherol, men andre tocopheroler er til stede.
Dette vitamin kan, ligesom andre fedtopløselige næringsstoffer, måles i mikrogram (µg) eller internationale enheder (IE). 1 mg D-Alpha Tocopherol = 1,49 IE
Der er videnskabelige undersøgelser, der peger på, at det kan være med til at opretholde hjertets velvære, ved at forhindre flerumættede fedtstoffer i kroppen i at blive omdannet ved oxidation til mættede fedtstoffer, og dermed beskytte alle membraner, også dem i lunger og blodkar.
Lamberts Vitamin E fremstilles i Storbritannien i lokaler, der opererer under strenge GMP-farmaceutiske fremstillingsstandarder. Vores E-vitamin er udvundet af en naturlig vegetabilsk olie og leveres i gelatinefrie kapsler.
Hvordan tager man E-vitamin 250 IE?
1 kapsel 1 til 2 gange om dagen med mad.
Forholdsregler
Hypertensive personer, der supplerer med E-vitamin, bør starte med en lav mængde IE (internationale enheder) og gradvist øge mængden under opsyn af sundhedspersonalet. De, der bruger receptpligtige blodfortyndende midler (antikoagulantia) eller aspirin, bør konsultere deres læge, før de bruger E-vitamintilskud.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, beskyttet mod lys og utilgængeligt for små børn.
Sammensætning af E-vitamin 250 IE
Til 1 kapsel:
Vitamin E (d-alfa tocopherol) (168 mg).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.