Hirsegrød glutenfri og mælkefri 4m+
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Økocert
-
Uden laktose
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hirsegrød: efter 4 måneders Holle er den ideel som en del af en blandet kost, medmindre andet er bestemt af børnelægen.
Indikation
Brugbar på mange måder. Hurtig og enkel tilberedning uden at koge. Fuldkorn bruges altid til forarbejdning af babykorn. De vitale stoffer forbliver således i deres naturlige kompleks. Finmalet og ekstraheret med metoder, der respekterer deres naturlige egenskaber, er de let fordøjelige selv af babyer.
Indtagningsmode
Det anbefales altid at blande grøden med en ske. Med modermælk, spædbørnsmælk eller frisk mælk er det muligt at tilberede en mælkeagtig grød med korn. Som mælkefri variant er den også velegnet fra begyndelsen af fravænning med vand, og i forbindelse med blandet fravænning kan den tilberedes med frugt eller grønt.
Sammensætning af Hirsegrød glutenfri og mælkefri 4m+
Mil.
Certifikat
DE-OKO-001 Landbrug EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi395 Kcal
-
Lipid fedt3.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater76.4 G
-
Sukker0.7 G
-
Proteiner11.8 G
-
Salt0.006 G
-
Vitamin b1 / thiamin1285 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.